Adéla Gondíková se v Ulici dlouho neohřeje. Její postavu čeká smrt

Adéla Gondíková se v Ulici dlouho neohřeje. Její postavu čeká smrt
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není už žádnou novinkou, že se má na podzim v nové sezóně Ulice objevit postava Hany Šmýdové, ztvárněná herečkou a moderátorkou Adélou Gondíkovou. Co ale možná ještě nevíte, je skutečnost, že Evženova tajemná exmanželka si to v seriálu moc dlouho neužije. Údajně trpí nemocí, na jejíž následky zemře.

Hana Šmýdová má pověst mrchy

V průběhu let se v Ulici o Haně Šmýdové několikrát mluvilo, a ne zrovna vřele. Evžen (Martin Finger) ji vylíčil jako potvoru, která ho při rozvodu oškubala o všechno. Zkrachovalé manželství a ztráta majetku tenkrát přispěly k tomu, že sáhl po lahvi a kvůli alkoholismu skončil jako úplná troska, než si ho našla dcera Adriana (Šárka Krausová) a pomohla mu odrazit se ze dna. Dnes žije Evžen šťastně po boku partnerky Blanky (Linda Rybová), ale poklidné období skončí právě s nenadálým příchodem jeho bývalé ženy.

Postava Adély Gondíkové zemře ani ne za rok

Proč se Hana vrací Evženovi do života, zatím není zcela jasné. Jisté je jen to, že Adéla Gondíková se ji společně s tvůrci seriálu pokusí ukázat i v jiném světle, aby ji diváci mohli vzít na milost a lépe pochopit její pohnutky a jednání. Nic totiž není černobílé. „Postava, kterou hraje Adéla Gondíková, bude v Ulici docela kontroverzní,“ řekla o Haně Šmýdové kreativní producentka Silvia Klasová. „Má svá tajemství, která se budou postupně odhalovat, čímž zasáhne hodně významně do osudů několika obyvatel Ulice.“

Podle webu extra.cz, který se odvolává na tajný zdroj, je tajemstvím této postavy to, že bude v Ulici jen osm měsíců. „Má nějakou nemoc a umírá.“ O jakou chorobu se přesně jedná, už zdroj zřejmě neprozradil, ale je prý jisté, že Hana zemře.

První natáčecí den si Gondíková užila

Ačkoli Adéla Gondíková ztvární spíše zápornou roli a Evženovi nejspíš ještě pořádně znepříjemní život (možná i ohrozí jeho vztah s Blankou), ve skutečnosti jsou s Martinem Fingerem a Lindou Rybovou dobří přátelé. Roli v seriálu přijala herečka hlavně kvůli nim a prostému faktu, že ztvárnění tajemné femme fatale pro ni bylo lákavou výzvou. Ačkoli se podle všeho v Ulici dlouho nezdrží, na první natáčecí den bude jistě s láskou vzpomínat.

„Tam vládl na place šéfrežisér Stano Sládeček, se kterým jsem předtím dělala kamerové zkoušky, takže už jsme se také trošku znali. Před kamerou byl se mnou Martin Finger, což byla pohoda. Nejvíc mě – a velmi mile – překvapilo, že ačkoliv jde o denní seriál a musí se natočit obrovské množství obrazů, je čas se rolemi herecky zabývat,“ popsala nadšeně své zážitky. „Je to tím, že tým, který Ulici natáčí, je za ta léta už tak sehraný, že zbývá čas si o jednotlivých postavách a jejich reakcích na konkrétní situace něco říct.“

Zdroje článku: