Emoce z Ulice prožívá představitelka Ivy Klímové dokonce i v metru. Musí si zacvičit, aby je ze sebe dostala

Emoce z Ulice prožívá představitelka Ivy Klímové dokonce i v metru. Musí si zacvičit, aby je ze sebe dostala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zahrát ženu, která právě přišla o nenarozené dítě, to není po psychické a emoční stránce pro Hanu Baroňovou nic jednoduchého. Díky své přirozené empatii se dokáže vcítit dokonce i do fiktivní postavy. Často pak ze sebe musí ty pocity dostávat hodně dlouho.

Emoce Ivy si herečka odnáší z práce

Přestože je Iva Klímová jen fiktivní postavou, dokázala s ní empatická Hana Baroňová soucítit a nasát její prožitky, díky čemuž se zvládla vypořádat s náročným úkolem, který jí scenáristé naložili. Není lehké vyrovnat se s bolestnou ztrátou nenarozeného miminka. Iva se s tím v nejnovějších dílech smiřuje velmi těžce, ačkoli ji rodina podporuje.

Iva teď prožívá nejtěžší období.
Iva teď prožívá nejtěžší období. | Zdroj: TV Nova

Vítek doufal, že manželku povzbudí valentýnským dárkem v podobě růže, vyznáním lásky a příslibem, že se v budoucnu mohou znovu pokusit o miminko. Ivu to ale ještě víc rozhodilo. Plánovat náhradníka ve chvíli, kdy se cítí prázdná, a přitom zoufalá kvůli zamlklému těhotenství, jí připadá naprosto nemístné.

„Já si pamatuju jeden natáčecí den, to bylo od rána do večera, pořád vlastně ta Iva takhle si něco probírala v hlavě,“ popsala své zkušenosti Hana Baroňová v pořadu TV Nova. „Skončilo natáčení a já jsem jela domů, stála jsem v metru a úplně jsem se pořád cítila tak jako v křeči, nebylo mi dobře a vlastně už jsem si vědomě musela říct ‚tak, hele, nejsi Iva, jsi Hanka, máš krásný život, teď jedeš domů, všechno je super,‘ ale potřebovala jsem to setřást i z toho těla… Takže já jsem začala skákat a třepat rukama, abych setřepala vnitřní emoci té Ivy.“

Dějová linka Klímových některé diváky rozčiluje

Mnozí diváci jsou nemile překvapení tím, jak ufňukaná Iva přehání a vše příliš prožívá. Spoustě lidí už dlouho leze na nervy a nynější situace to ještě zhoršuje. Jiní kritizují samotné negativní téma a skutečnost, že v Ulici je to poslední dobou samé drama.

„Takovou brutální reakci na potrat bych chápala, kdyby žena na prahu stáří poprvé otěhotněla, ale matka tří dětí? V Ulici je poslední dobou přepáleno úplně vše,“ zaznívají pohoršené názory na sociálních sítích. Tento není ve své kritice zdaleka ojedinělý.
„Trošku přehnané na to, že to bylo její čtvrté těhotenství.“
„Tahle rodina je pro mě otravná a nudná, přetáčím.“

Hana Baroňová si skvěle rozumí s „Michalem“

Když má Hana Baroňová mezi natáčením volno, věnuje ho návštěvám rodičů na chalupě a vlastním koníčkům. Ráda zahradničí a pěstuje bylinky, vzdělává se v aromaterapii nebo renovuje starý nábytek. Vzhledem k tomu, že její linka v Ulici je teď poměrně výrazná, nezbývá jí volného času mnoho. Mezi klapkami se tak snaží hlavně odreagovat ve společnosti hereckých kolegů.

Patrně nejpevnější vztah má s Karlem Klementem, představitelem svého seriálového syna Michala. „Karel má v sobě takovou tu slezskou krev, jakou mám já, to nás spojuje. On mě uvádí do světa mladých, někdy se mi směje, že třeba nerozumím tomu, o čem mluví, protože používá výrazy, které ve slovníku nemám.“

Na otázku, zda jí neschází po boku muž nebo dítě, upřímně odpověděla: „Ráda bych dítě měla a myslím si, že ten čas přijde. Asi mi je jedno, co si myslí ostatní. Jsem otevřená pravé lásce.“

Zdroje článku: