Představitelka Lucky z Ulice vyrábí jedinečné šperky ze zlata a stříbra. Možná časem ozdobí i kolegy

Představitelka Lucky z Ulice vyrábí jedinečné šperky ze zlata a stříbra. Možná časem ozdobí i kolegy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barbora Hankeová, která v Ulici ztvárňuje obsluhu z krámku, je nejen nadanou herečkou, ale také kreativní výrobkyní originálních zlatých a stříbrných šperků. Ve svém ateliéru je schopná pracovat dlouho do noci, hraní by se ale kvůli tomu vzdávat nechtěla. Spolupráce s Matyášem Valentou ji baví.

Bára Hankeová má 2 vášně: herectví a výrobu šperků

Když Barbora Hankeová zrovna neobsluhuje osazenstvo Ulice v tamním krámku, věnuje se ve svém malém ateliéru výrobě šperků ze zlata a stříbra. Právě tento koníček, ze kterého si udělala vcelku výnosné podnikání, je společně s herectvím její největší vášní, jak prozradila v rozhovoru pro pořad TV Nova.

Ačkoli je kreativní práce na prstenech a dalších krásných kouscích jistější, co se finanční stránky týče, sympatická Bára aktivně vyhledává i různé herecké příležitosti. Právě v Ulici se jí teď blýská na docela zajímavou zkušenost. Její postavu Lucie totiž čeká významné sbližování s Františkem (Matyáš Valenta). Zatímco Eva (Vanda Hybnerová) vnímá mladou obsluhu z kavárny hlavně jako posilu pro vlastní podnikání, Miloš (Jiří Štrébl) by byl nejraději, kdyby se mezi Luckou a Frantou rozvinul romantický vztah. Také se tomu snaží napomoct svéráznými způsoby. Nepřekvapí tedy, že chudáka Františka často dostává do trapných situací.

Barbora Hankeová, party k 18 letům seriálu Ulice
Barbora Hankeová, party k 18 letům seriálu Ulice | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Dejme číšníky dohromady – Lucie by se hodila k Honzovi

Jestli kamarádství skutečně přeroste v něco hlubšího, to vědí zatím jenom scenáristé. Diváci o tom ale spekulují na sociálních sítích. Podle některých se k sobě František a Lucie příliš nehodí, protože on vedle ní vypadá moc mladě, asi jako Michal (Karel Klement) vedle starší Žofky (Kateřina Ujfaluši). Ve skutečnosti od sebe dělí herce pouhý rok, Matyáši je 27 let a Barboře 28, ale v Matyášovi možná stále vidíme kloučka z Rafťáků.

„Tak náhodou – to je plus pro Matyáše, že ve svém věku vypadá mladší, a mínus pro slečnu, že vypadá nejméně o 10 let starší,“ komentuje s humorem divačka, jejíž názor sdílejí mnozí další.

„Já jenom doufám, že tady se nic nebuduje. Ten Franta vypadá tak na 16 a oni mu dají takovou žirafu. S Bárou vypadali aspoň normálně, ale tohle se fakt nehodí. Napadá mě, že jediný, ke komu by se hodila, bude ten nový barman Pítr.“

Tady se mimochodem jedná o narážku na blížící se příchod nového představitele barmana Honzy, jehož Tony nedávno přijal coby posilu do Coolny. Původně tuto malou roli zastával Martin Carev, který však nyní vyráží na opuštěný ostrov, aby se účastnil nové řady Survivora, a tak ho v Ulici nahradí právě zmíněný Pítr neboli influencer Petr Havránek.

Postava je prý hodnější než její představitelka

Bára Hankeová si nicméně roli v nekonečném seriálu užívá. S Matyášem tráví čas na place ráda, mezi natáčením jednotlivých obrazů zkoušejí texty a u toho se navzájem popichují. Možná i proto se jí Lucka tak dobře hraje, navíc mají leccos společného.

„Určitě jsme si podobné v tom, že ona se snaží dělat maximum a jít do všeho, co jí osud přinese. Nicméně já bych asi utnula nějaké věci dřív než ona. Já jsem jako taky, řekla bych, hodná, ale ona je hodnější. Neumí odmítnout, neumí si nastavit hranici.“

Zdroje článku: