Gábina z Ulice dostala kytaru. Aneta Krejčíková se na ni teď musí naučit hrát

Gábina z Ulice dostala kytaru. Aneta Krejčíková se na ni teď musí naučit hrát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V létě bude mít Aneta Krejčíková alias Gábina z Ulice o zábavu postaráno. V seriálu dostala od přítele Jirky Hermana kytaru, na kterou se teprve bude muset naučit hrát. I v reálném životě proto musí patřičně potrénovat. Naštěstí pochází z rodiny talentovaných kytaristů.

Program na prázdniny má Aneta Krejčíková zajištěný

Osmnáctá sezóna Ulice skončila pro některé postavy obzvlášť příjemně. Tony a Dominika si konečně řekli ano a Gábina s Jirkou oslavili první výročí svého vztahu. Při té příležitosti dostala Gábina od Jirky (Jan Holík) krásnou novou kytaru, na kterou ale zatím neumí hrát. Její představitelka Aneta Krejčíková se to bude muset naučit přes prázdniny. Naštěstí jí štáb jednu cvičební kytaru skutečně věnoval.

„Nebudu si hrát na překvapenou. Čekala jsem to, protože jsme se tak domlouvali,“ prozradila herečka v pořadu TV Nova. „Když jsme měli schůzku ohledně plánování další sezóny, tak mi samozřejmě tvůrci sdělili, respektive se mě zeptali, jestli jsem ochotná něco zahrát. Říkala jsem, že kdybych měla možnost trénovat, tak určitě. Dohodli jsme se, aby mi tedy dali takovýto dárek, abych tu možnost měla. Teď musím splnit, co jsem předslíbila, a trošku potrénovat.“

Hudební nadání má herečka v rodině

Mohlo by se zdát, že Gábinina budoucí dějová linka bude pro Anetu Krejčíkovou skutečnou výzvou, protože sama hrát na kytaru opravdu neumí. Jak ale podotýká, pochází z rodiny, kde se na ni hraje. Jistě tedy bude mít příležitost trénovat pod zkušeným dozorem. „Můj děda se strejdou hráli celé dětství, měli svoji kapelu, takže já jsem na kytarových šlágrech vyrůstala. Nedvědi, to je prostě pro mě jako druhá Dáda Patrasová… Ale nikdy jsem se nenaučila, vždycky jsem dědovi slíbila, že se naučím, a vlastně jsem u toho nikdy nevydržela. Takže já potřebuju tenhleten motor seshora a nějakou přidanou hodnotu, abych se do toho pustila. Pro mě teda ještě navíc jsou ta přidaná hodnota děti. Bavilo by mě si s nimi zpívat písničky a doprovázet je na kytaru.“

Z ukázek na nové díly vyplývá, že kytara nakonec nebude Gábininým největším problémem. Zatímco si bude snaživě drnkat, syna Šimona (Jakub Krause) jí přivede domů policie, která ho nachytala při pití alkoholu. Protože je nezletilý, bude třeba informovat Orgán sociálně-právní ochrany dětí.

Co to ten Šimon zase vyvádí?
Co to ten Šimon zase vyvádí? | Zdroj: TV Nova

Ve volném čase si chce vypilovat angličtinu

Když Aneta Krejčíková zrovna nenatáčí, tráví čas právě se svými dětmi. Zatím má dvě, skoro pětiletého Bena a tříletou Toničku, a jsou to prý docela divočáci. Když už je s nimi trošku déle, ráda si dopřeje také nějaký smysluplný čas bez nich, kdy si vychutnává např. uklidňující procházky v přírodě. Na adrenalinové zážitky ji moc neužije, ale určitě by chtěla zapracovat na cizím jazyce, zdokonalit si angličtinu, aby si mohla popovídat úplně s každým. Neuškodilo by ani zlepšit španělštinu, dodala.

Zdroje článku: