Bude Ája sekat latinu? Co chystá?

Bude Ája sekat latinu? Co chystá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Existuje-li portfolio nejzápornějších postav seriálu Ulice, pak bychom tam jistě našli Áju Holoubkovou, která v minulosti konala jeden špatný čin za druhým. Život ji ale změnil a divácký pohled na její charakter se začíná měnit. Směřuje Ája k lepším zítřkům, nebo se vrátí do starých podlých kolejí? 

Intrikánka, které karma pořádně nadělila

Od samého počátku jejího působení v seriálu je herečka Barbora Mudrová často diváky brána jako zlá a nesmírně vypočítavá žena, která všechny okolo sebe pouze využívá. Ačkoli by taková charakteristika k její postavě Áji Holoubkové skvěle seděla, ona sama je pravým opakem. A dokonce ani Ája už není taková, jakou jsme ji všichni dobře znali. Sobecká holka, která si jde tvrdě za tím, co chce, a nebere při tom ohledy absolutně na nikoho, je tatam.

Koloběh divokých událostí, který začal jejím vztahem s Matějem Jordánem, nastartoval bouři, která kolikrát vypadala, že způsobí nezvratitelné peklo. A jak to všechno vlastně začalo? Její tehdejší parter Matěj si totiž začal románek s krásnou Katarínou, což byla pro Áju, která si dokázala spočítat, že život s Matějem nebude vůbec špatný, velká čára přes rozpočet. Na popud toho si vymyslela imaginární těhotenství, které však Matěje nezlomilo. Mezitím ale došlo k velkým událostem na radnici a její spory s Mastným vyústili v policejní vyšetřování. Své viny na tom, co se stalo, si byla vědoma, a proto začala se svým právním zástupcem vymýšlet další levárny, jak se trestu vyhnout. 

Původně dokonalý plán však začal mít své mouchy a Áji obrátil život vzhůru nohama. I když ve výsledku to bylo v dobrém slova smyslu.

Jak se láska dostala na povrch 

Úmysl vyhnout se horšímu verdiktu soudu srze skutečné těhotenství byl pro Áju relativně lehký plán, neboť byl k dispozici někdo, kdo do ní byl bláznivě zamilovaný. Naivní Mário, který v Áji viděl jen to nejlepší, se stal tatínkem její dcerky, avšak od samotného početí nebyla situace vůbec jednoduchá. A to ani pro jednoho z nich. Když Mário přišel na to, že mu Ája lhala, zlomilo mu to srdce. Jako správný tatínek byl však rozhodnut se o svou dcerku postarat.

Jen chudák netušil, jak rychle bude muset toto své odhodlání naplnit. Po porodu padla Ája do kómatu a starost o dcerku tak byla jen na novopečeném tatínkovi. Když se Ája z umělého spánku probrala, postupně si začala uvědomovat, jakou oporu v Máriovi má. A tak začala být i z její strany láska stále upřímnější a silnější. Ačkoli je tato dvojice momentálně ukázkovým párem, který miluje svou dcerku a příkladně se o ni stará, v ději se objevil někdo další, kdo se šťastným vztahem může ještě pořádně zamávat.

Řeč je o nové zaměstnankyni bistra Sáře, která si se svým kolegou Máriem skvěle rozumí. A Ája tak začne mít obavy, aby její partner neodešel za jinou. Ustojí Ája tuto nepříjemnou situaci se ctí a bude jednat narovinu? Nebo se uchýlí ke svým starým praktikám a bude proti Sáře bojovat intrikami?

 

Zdroje: