Ulice: Od podzimu nastoupí do seriálu charismatická Adéla Gondíková

Ulice: Od podzimu nastoupí do seriálu charismatická Adéla Gondíková
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už víme, že Ulici má od 19. sezóny obohatit herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, která do role Soni Čechové nastoupí začátkem podzimu. Nejedná se však o jedinou hvězdnou posilu, jíž se nové díly budou moci pochlubit. Herecké řady doplní i Adéla Gondíková, jejíž postava má být zahalena tajemstvím.

Plejáda hereckých legend se rozroste o další jména

Ulice, její štáb a herci si právě užívají zasloužené prázdninové volno. Někdo ho tráví s rodinou na chalupě, jiný relaxuje u moře, další se plně ponořil do nových pracovních projektů. Diváci ale už toužebně vyhlížejí jejich návrat na obrazovky v 19. sezóně. Díky tomu, že tvůrci postupně odtajňují různá překvapení a novinky, totiž tuší, na co se mohou těšit.

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vedle toho, že se do seriálu vrací oblíbené postavy Eddieho Rambouska (Jiří Panzner) a Moniky Farské (Anna Fixová), se navíc mají objevit nová herecká esa. Od podzimu budeme v Ulici vídat dva nové, atraktivní přírůstky: sympatickou Lucku Vondráčkovou a charismatickou Adélu Gondíkovou. Právě kolem druhé zmíněné se bude točit velice zajímavý děj, jenž má ambice oslovit spoustu diváků.

Záhadná femme fatale v podání Adély Gondíkové

„Postava, kterou hraje Adéla Gondíková, bude v Ulici docela kontroverzní. Sama jsem zvědavá, jak ji diváci přijmou a komu budou nakonec fandit. Má svá tajemství, která se budou postupně odhalovat, čímž zasáhne hodně významně do osudů několika obyvatel Ulice,“ nastínila děj kreativní producentka Silvia Klasová.

Ta již během předchozího rozhovoru ohledně Lucky Vondráčkové zmínila, že nové příběhy a postavy Ulice budou blíže představeny na tiskové konferenci, kterou TV Nova pořádá k podzimnímu schématu vysílání. Už teď ale potvrdila, že s Lucií Vondráčkovou se počítá minimálně po celou 19. sezónu. Na cokoli bližšího si ovšem musíme ještě počkat, stejně jako na samotný start nových dílů. Ty by měly být na Nově od 14. srpna a o týden dříve na Voyo.

Známou moderátorku jsme vídali i v Ordinaci

Herečku Adélu Gondíkovou známe hlavně jako moderátorku, kterou jsme zvyklí vídat po boku jejího bratra Dalibora. Takhle si ji pamatujeme ze Snídaně s Novou, Kolotoče, GO-GO šou nebo Rad ptáka loskutáka. Po moderátorském maratonu zamířila do seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde se jí dostalo poměrně výrazné role sekretářky ředitele a vrchní sestry Veroniky Jirkové. Následovaly seriály jako Vraždy v kruhu, Krejzovi, Sestřičky Modrý kód nebo 1. MISE. Zahrála si rovněž v několika filmech, např. Sezn@mka nebo Doktor od jezera hrochů. Také vystupovala v show Tvoje tvář má známý hlas.

Zdroje článku: