Chcete mít doma místo partnerky malé dítě? Pořiďte si Vandu z Ulice

Chcete mít doma místo partnerky malé dítě? Pořiďte si Vandu z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk má očividně rád extrémy. Blanku se snažil si podmanit a ovládat ji a hysterickou a dětinskou Vandu musí co chvíli uklidňovat. Co ji tak rozruší ve 4291. dílu Ulice? A kdo další bude nervózní z nastalých událostí?

Lumír s Kateřinou mají před sebou důležitý večer. Lumír je nervózní už předem, protože je to po dlouhé době poprvé, co bude sám se ženou, kterou má rád a po které touží. Přípravy na večer jsou tedy více než důkladné. Lumír si objedná prvotřídní maso na steaky od Pavla, Ingrid mu načančá byt a pohlídá Lexíka. Nic jejich setkání nebrání. Večer se skutečně vydaří a Lumír s Kateřinou před sebou mají zlatý hřeb. K němu však bohužel opět nedojde. Proč?

Skyler láká Anežku, aby s nimi v létě jela po festivalech a hlídala jejího syna. První, komu to Skyler nabídla, byla Bára, ale ta ji z trucu odmítla, protože to brala jako velké ponížení. Anežka by na rozdíl od ní jela s nadšením. Jenže té to nechtějí dovolit rodiče. Anežka přemlouvá, prosí, slibuje, ujišťuje, vše je však naprosto marné. Bude jí teprve patnáct let, a tak o ni přirozeně mají strach. V rodině proto vládne dusno. Bára však hodně překvapí a kvůli Anežce se přemůže a pojede s ní.   

Iva zavolá Evě, aby jí donesla, že se Vítek s Milošem sejdou s Ditou v hospodě. Eva si jako správná stíhačka půjde Miloše ohlídat. Domluví se s Ivou, že udělají přepadovku a úplně náhodou zajdou do hospody na oběd ve stejný čas, v jaký tu mají sraz jejich manželé s Ditou. Miloš úplně ztuhne, když se u jejich stolu Eva objeví, aby je pozdravila. Hned mu dojde, co tam dělá, a hned ho přejde úsměv i lichotky na Ditin účet. Nedovolí si se na Ditu ani podívat. Eva mu od vedlejšího stolu dává významně najevo, ať to ani nezkouší. 

Rozhořčená Vanda si stěžuje Luďkovi, že ji Blanka poslala pryč, když si přišla jako nafrněná panička stěžovat do salonu na odloupnutý nehet, který chce co nejdříve opravit. Veronika se jí snaží slušně, ale marně, vysvětlit, že ona to nevyřeší. Vanda si však nechce dát říct, a tak ji Blanka usadí. Vandě se chce brečet a kňourá před Luďkem, jak je na ni Blanka zlá. Luděk se jen diví jejímu chování a snaží se ji uklidnit.  

Zdroj článku:
  • Autorský text