Stane se Eva kámoškou Ivy, když jejich manželé spolu teď podnikají?

Stane se Eva kámoškou Ivy, když jejich manželé spolu teď podnikají?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evu a Ivu v Ulici svedlo dohromady podnikání jejich manželů. Eva totiž za Milošovými plány větřila ženskou, a proto neváhala a za Ivou se vydala. Ta jí vyklopila, jak se věci mají, a společně si pak oddychly, že v tomhle ohledu mohou být v klidu. Alespoň prozatím. Iva hned Evě nabídla tykání, k čemuž ještě mezi Milošem a Vítkem nedošlo. Je patrné, že ty dvě jsou z podobného těsta. 

Eva musí Miloše držet zkrátka, Iva ne, a přesto to dělá 

Eva moc dobře ví, že Miloš je psem, který štěká, ale nekouše. Přesto jí nejsou některé jeho avantýry po chuti. Když totiž jednu dobu nabaloval mámu Skyler, nebyla s ním vůbec řeč. Od té doby si také Eva našla chlapa, se kterým Miloše podvedla. Jednalo se však o krátký románek, který ukončila. Zbystřila, když Miloš začal mizet na schůzky s Klímou čím dál tím častěji. Hned si myslela, že má Miloš nový objev. Nakonec sebrala odvahu a šla se na všechno zeptat manželky Klímy. Našla si ji v salónu a hned na ni celou situaci vybalila. Iva ji s úsměvem na rtech uklidnila, že v tomhle případě se nejedná o nic, co by mělo Evu znepokojovat. Ihned si potykaly a diváci mohli zaznamenat, že ačkoliv se zatím více nesblížily, jsou z podobného těsta. 

Eva drží Miloše zkrátka, protože moc dobře ví, čeho je schopný. To Vítek Ditu odmítl a zůstal věrné své manželce, přesto Iva vyšiluje a Vítka různě podezřívá.

Dita by mohla být dobrým tématem u vína

Dita leží v žalidku Ivě, bude i Evě?, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Více vzájemného pochopení by si mohly prokázat u tématu Dita. Dita se totiž objevila nejen v životě Vítka, nýbrž nově i v životě Knoblocha a ten svou povahu nezradil. Hned, jak ji uviděl, chytl slinu pro skládání básniček. Jednu už Ditě dokonce odrecitoval. Je vidět, že Eva to teď bude mít s Milošem těžké. Ujištění, že o nic nejde, by mohla najít právě u Ivy, která ví, co je Dita zač. Jen jestli ty dvě nakonec nezačnou ještě více žárlit. Je totiž vidět, že pro muže je Dita velmi atraktivní. 

Zdroj článku:
  • Autorský text