Travička zelená (2008): Dočkáme se pokračování?

Travička zelená (2008): Dočkáme se pokračování?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patříte k těm, které akční komedie svalila smíchem z gauče? Pak se zřejmě těšíte na pokračování příběhu o lenochovi jménem Dale a o jeho kámoši a dealerovi Saulovi. Možná se dočkáme toho, že to známá dvojka zase společně rozbalí – nebo spíš ubalí.

Znovu spadneme ze židle smíchy?

Pokud jste si jedničku vychutnali, asi si pamatujete, jak dobře jste se u filmu bavili. Nemusíte být žádní obdivovatelé kultury kolem marihuany, abyste ocenili herecké výkony a konverzační i situační komiku, kterou je film doslova dosyta vyplněn. Bránice vám zřejmě nebude stačit a budete se válet smíchy po téměř celý film. Obzvláště pak to, co z úst vypouští Seth Rogen, je přímo k popukání.

Bude dvojka?

Možná se dočkáme doby, kdy se budeme moci opět královsky pobavit. Filmař Judde Apatow se nechal slyšet, že o pokračování příběhu se snaží již mnoho let. Film byl velmi divácky úspěšný, a proto bylo s podivem, že se mu jeho nápad nepodařilo prosadit. Holt politika filmového studia byla odlišná.

Nápad na dvojku však stále z hlavy nevypouští a snaží se jej u filmového studia znovu protlačit. A o čem by měl sequel být? Mohl by se točit okolo legalizace marihuany v Kalifornii, a humorných scének s tímto aktem spojených.

Těšili byste se na dvojku?