Top Gun: Maverick (2020): Tom Cruise vyměnil partnerku za mladší a hezčí

Top Gun: Maverick (2020): Tom Cruise vyměnil partnerku za mladší a hezčí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V případě každého jiného filmu by bylo dost odvážné nastavovat kaši po 34 letech, ale když jde o Top Gun, nikdo nepochybuje, že to bude opět pecka. Tom Cruise je ve svých 57 letech pořád ve formě a mladší herci mu prý při natáčení ani nestačili.

Ve snímku Top Gun: Maverick, který by měl mít u nás premiéru v červenci 2020, se objeví několik tváří z filmu původního. Jen Cruiseho romantická známost Charlie už z děje vypadla. Její představitelka Kelly McGillis přiznala, že ji filmaři tentokrát ani neoslovili.

"Jsem stará a tlustá a vypadám tak akorát na svůj věk. Do plánu bych tvůrcům nezapadla," prohlásila 62letá herečka upřímně. 

Tom Cruise se bude v novém filmu zajímat o jinou dámu, a to barmanku, kterou si zahraje Jennifer Connelly. Té už sice táhne na padesát, ale její vzhled lépe odpovídá hollywoodským kritériím. "Sice ji neznám, ale moc jí tu příležitost přeju," nechala se slyšet Kelly McGillis. 

Jak se zdá, láska charakterního pilota nemůže vydržet věčně, pokud jeho milenka s věkem přibírá kila. Ale dokonalý není nikdo. Ani Maverick.