Ti druzí (2001) se vrátí: Karanténa inspirovala producenty k remaku komorního hororu

Ti druzí (2001) se vrátí: Karanténa inspirovala producenty k remaku komorního hororu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Izolace v potemnělém domě, paranoidní stavy a zoufalá snaha ochránit své blízké před neznámým nebezpečím. Témata úspěšného hororu z roku 2001 Ti druzí tak trochu připomínají náladu v době koronavirové pandemie. Podobnosti si všimli i hollywoodští tvůrci a aby se v karanténě tolik nenudili, začali spřádat plány na remake.

Děj původního snímku se odehrával v tajemném viktoriánském domě zahaleném pochmurnými mlhami anglického ostrova. V hlavní roli jsme viděli vynikající Nicole Kidman jako matku dvou dětí, které trpí světloplachostí, a musejí proto trávit celý den v domě se zataženými záclonami. Rodina tu ale nežije tak docela sama: kromě služebnictva tu přebývají i duchové, jejichž společnost rozhodně není něco, co by člověka v izolaci potěšilo. Naopak, osamělý život ve starém domě se stává noční můrou. 

"Je mi ctí pracovat na svém nejoblíbenějším hororu Ti druzí, a oživit jeho odkaz na velkém plátně pro nové publikum," uvedla producentka Renee Tab. Ještě není jasné, zda se hlavní role opět ujme Nicole Kidman. Příběh však bude podle producentky zmodernizován a upraven tak, aby oslovil novou generaci diváků.