Tereza Ramba si moc sympatií v nové kriminální minisérii nezískala, Linda Rybová se teprve předvede

Tereza Ramba si moc sympatií v nové kriminální minisérii nezískala, Linda Rybová se teprve předvede
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Minisérie Docent má za sebou první díl, ale zatím diváky nenadchl, a to se dočkáme i druhé série. Diváci už jsou trochu přejedení kriminálními seriály, a tak průměrný projekt už rovnou odsoudí. A Docent průměrný je. Nenadchl dějem a už vůbec ne hereckým obsazením.

Marek Taclík není klasický sympatický hrdina, a přestože tady má hrát zkušeného kriminalistu, spíš to vypadá, že je líný a veze se na vlně úspěchu náhodou a proto, že nemá konkurenci. Jeho parťák Matěj Hádek, který s ním tvoří tak nerozlučnou dvojici, že se jim přezdívá „Dvojčata“, to nezachrání. Ondřej Vetchý hraje Šeru, šéfa oddělení.  Jeho herecký projev až nápadně připomíná šéfa v Případech 1. oddělení a už je trochu okoukaný. Mohl by pro změnu zkusit hrát třeba padouchy.

O podivínech, které tak rád Ivan Trojan hraje, ani netřeba psát, a tak vlastně k němu se postava docenta Stehlíka hodí. Ale jeden velký průšvih je Tereza Ramba jako Monika Fousová. Nedávno někde zaznělo, že seriál Jedna rodina stvořil nejotravnějšího seriálovou postavu, dědu, kterého si zahrál Pavel Zedníček. Je možné, že už ho brzy z tohoto postu vyžene právě Tereza Ramba, coby protivná a zakomplexovaná kriminalistka Fousová, která sdílí se Stehlíkem kancelář.

Navíc je tak trochu jasné, že spojení těchto dvou povede k úžasným úspěchům a Fousová možná pochopí, že lidé ji nesnáší pro její povahu a ne proto, že má někoho vlivného v rodině. S tou žvýkačkou, kterou pořád někde odkládá, to scenáristé moc nevylepšili.

Těšit se a doufat můžeme, pokud jde o nový seriál TV Prima s názvem Zákony vlka

Už název zní slibně a rozhodně potěší, že jednu z hlavních rolí hraje Linda Rybová, která je jednou z nejoblíbenějších hereček seriálu Ulice.

Novácká hvězda si možná potřebuje od své trochu komplikované postavy odpočinout a spolupráce s Primou pro ni není novinkou. Už se objevila třeba v seriálu Letiště nebo Cesty domů. Tentokrát však bude mít mnohem více prostoru a v detektivní love story se postaví jako Sára Pokorná vedle bývalého kriminálníka Roberta Černého v podání Stanislava Majera.

Ten se po propuštění z vězení ocitne na druhé straně zákona. V zapadlém pohraničí v krásné a trochu tajemné přírodě bude nejen prožívat silný milostný příběh, ale musí se vypořádat i s problémy z dávné minulosti.

Linda Rybová si především pochvalovala ucelenou osmidílnou sérii se scénářem, který ji zaujal a také uvítala spolupráci s Majerem, se kterým se před kamerou ještě nepotkala, přestože se znají mnoho let. Role Roberta je velice dobrá volba.

Seriál je z pohledu herce zajímavě napsaný, je co hrát. Robert není typický hrdina, je to lupič a já jsem loupežníka ještě nikdy nedělal. Přesvědčil mě nejen příběh, ale i lokace. Brdy jsou nádherné, plné říček, rybníků a panenských lesů, které jsou tak hluboké, že se v nich nechcete ztratit,

dodal herec Stanislav Majer.

Zdroje článku: