Tento týden v Ulici: Vítka pohltí žárlivost a Miloš obstará Frantovi slečnu

Tento týden v Ulici: Vítka pohltí žárlivost a Miloš obstará Frantovi slečnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Školní rok sotva začal a tělocvikář Eddie už má problém. Iva se díky Robertovi seznámí se zajímavými lidmi a vzbudí ve Vítkovi žárlivost. Martina odmítá pozvání na rande, Jirka tak musí zapojit fantazii. Kryštof by chtěl utajit vztah s Monikou. Miloš vezme Frantův milostný život do vlastních rukou.

Kluci Dvořákovi dostanou Eddieho do maléru

Do školy má dorazit inspekce a taková událost si vyloženě říká o malér. Prokop provede úředníky po budově a nevynechá ani návštěvu tělocvičny. V té by měl mít hodinu Eddie, ale protože ho zaměstná drobný úraz, k němuž dojde během potyčky sourozenců Dvořákových, nalezne zde inspekce pouze studenty bez dozoru. Zástupce ředitelky je vůči nezkušenému Eddiemu od začátku zaujatý, a tak jistě nikoho nepřekvapí, že dá volný průchod svým emocím. Jaký vliv bude mít tohle pochybení na výsledky inspekce a jak se podepíše na vztazích mezi Magdou, Prokopem a Eddiem?

Chudák Eddie už je v průšvihu.
Chudák Eddie už je v průšvihu. | Zdroj: TV Nova

Iva si vyrazí s Duškem

Kolem Ivy Klímové se už delší dobu motá charismatický právník Robert Dušek. Sblížili se, když ho Iva masírovala a pomáhala mu překonat náročné období před rozvodem s konfliktní Bohunkou. Dělala to hlavně kvůli nešťastné Žofce, ale s Robertem se spřátelili a nyní spolu tráví mnohem víc času, než by se Vítkovi líbilo.

Miloš Knobloch svého firemního parťáka ještě dráždí hloupými poznámkami. Co se dřív jevilo jako nesmysl, tak začne Vítkovi vrtat hlavou, když jeho žena ke všemu zamíří na společenskou akci právě s Robertem.

Jirka chce Martinu dostat na rande lstí

Poté, co jeden italský mizera zlomil Martině srdce, se krásná kuchařka stáhla do sebe a teď nekompromisně odmítá každičký náznak mužského zájmu. Nechce se znovu spálit a slovo „rande“ je pro ni tabu. To však neodradí sympatického starostu Hložánka, jemuž se Martina opravdu líbí a stojí mu za trochu bláznivé snahy. Rozhodne se ji znovu pozvat, ale zaonačí to tak, aby Martina nejen souhlasila, nýbrž aby se na schůzku dokonce těšila. Jakou lest si na ni připraví?

I Tondovi by se líbilo, kdyby Jirka dokázal Martinu sbalit.
I Tondovi by se líbilo, kdyby Jirka dokázal Martinu sbalit. | Zdroj: TV Nova

Kryštof by nerad, aby se provalil jeho vztah s Monikou

Zatímco Karla připravuje pro manžela překvapení, aby ho získala zpět, v Kryštofově srdci ožije láska k bývalé přítelkyni Monice Farské. Plamínek, který mezi nimi nikdy tak docela nevyhasl, se opět rozhoří. Kryštof ale netouží nikomu nic vysvětlovat, proto by raději před svými blízkými zatajil fakt, že se s ní vídá. Bude to ale možné teď, když se Monika chystá navštívit jeho rodiče? Co Kryštof provede ze strachu z prozrazení?

Dohazovač Miloš způsobí trapas

Rozchod se Skyler a skutečnost, že se Bára zamilovala do Bruna, s Františkem pořádně zamávaly, i když se to snaží nedávat najevo. Plně se soustředí na studium a péči o synka. Tyhle dvě věci ale nemohou chlapovi stačit ke spokojenosti, alespoň podle Miloše ne. Nebyl by to Knobloch, jak ho známe, kdyby se nerozhodl Frantovy potíže vyřešit po svém – tím, že mladíkovi sežene přítelkyni. Dohodí mu krásku, která k němu údajně perfektně pasuje, ale jak bývá zvykem, vyvine se z toho pořádný trapas.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova