Survivor Česko & Slovensko: Titáni mají jasno. Lovci jsou agresivní, nesportovní a Ornela nazvala jednu hráčku skřetkou

Survivor Česko & Slovensko: Titáni mají jasno. Lovci jsou agresivní, nesportovní a Ornela nazvala jednu hráčku skřetkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ráchel se zřejmě rozhodla, že si cestu Survivorem profňuká. Na druhou stranu, není tak nesympatická, jak byla vylíčená od lidí, kteří ji viděli v jiné reality show. U Titánů se ještě rozebíral Mikýř a jeho dobrovolný duel, který mu sice vyšel, ale byl to velký hazard. Tentokrát se bude soutěžit jen o ceny.

Titání stále nerozdělali oheň a jsou na pochybách, zda vůbec budou mít šanci v nějaké hře ještě křesadlo vyhrát. Ale to ještě netuší, že už další soutěž jim přinese překvapení. Kamery nenabídly žádné záběry, že by se o rozdělání ohně někdo dál snažil, poté, co Mikýř selhal.

Trocha vzrušení

Souboj o odměnu

Ve hře bylo praktické rybářské vybavení a moderátor přidal navíc ještě křesadlo. To bylo pro Titány hodně motivující. Všechny čekal opět parkur na vodě a shazování totemů. Hrálo se na 3 vítězství, takže celkem pět her. Lovci dobře začali, ale nakonec si užitečné vybavení na ostrov odnesli Titáni. Ti jásali hlavně nad křesadlem, protože si konečně díky ohni mohli trochu prodloužit den a posedět.

Oheň se opět pokoušel založit absolvent kurzu přežití Mikýř a vypadá to, že by mu měli vrátit peníze, co za kurz zaplatil. Zase nic. Když vysílením konečně dal křesadlo z ruky, Martin založil oheň, než si vůbec ostatní všimli, že má křesadlo v ruce. Teplé jídlo si všichni vychutnali. Stejně jako v roce 2022, kdy Chilli s vietnamskými kořeny dokázala zařadit do kmenového jídelníčku netradiční úlovky z moře, i Yenifer ostatní přesvědčila, že si rýži mohou obohatit úlovky z pobřeží.

U Lovců Nikola pátrá po imunitě. Jana spřádá tajné plány. Nelíbí se ji, že se její původní aliance rozrostla a vypadá to tak, že v ní za chvíli budou všichni kromě Jacka. Proto si s Bandurkem chce domluvit, že by se měli hlavně co nejdříve zbavit nejsilnější trojice, která drží spolu a mohla by v budoucnu dělat problémy. Jana to vidí tak, že v této fázi hry by mohla chvíli z Bandurkem být v alianci, pokud ji nezradí.

Ostatní si už také všimli, že zatímco si přirozeně všichni u Lovců rozdělili běžné denní práce, Ráchel jen sedí na pobřeží a vypadá to, že se rozhodla prostě být jen krásná. Ráchel ale možná jen z povzdáli sleduje, co se kolem ní děje. Například má jasno ohledně Jacka, se kterým jako jediná komunikuje v angličtině, takže na rozdíl od ostatních ho nevidí jako slabocha, ale naopak, myslí si, že je velmi chytrý. Bohužel špatná čeština mu nedovoluje se prosadit.

Souboj o křupavé bagety, sýr a vejce

Na všechny čekal velký parkur, a dokonce i Ornela se tentokrát snažila víc, než když se hrálo o rybářské vybavení. Jídlo pro ni asi bylo větší motivací. Bohužel, k večeři měla rýži.

Vaječné hody si poté, co Tomáš jako první hodil kruh na středový kolík, užili Lovci. Jejich vítězný pokřik nemohou Titáni nějak strávit, a tak je pořádně pomluvili. Oni jsou přece všichni kultivovaní a vzájemně se podporují. Zatím. Ale už v další epizodě to na poklidnou atmosféru ve velké a milující se rodince s červenými šátky, začne pěkně vřít.

Zdroje článku: