Survivor Česko & Slovensko 2023: Všichni v závěrečném hlasování podpořili hráče, za kterými stáli celou hru, až na Johanu

Survivor Česko & Slovensko 2023: Všichni v závěrečném hlasování podpořili hráče, za kterými stáli celou hru, až na Johanu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jedeme do finále. Minule jsme viděli, že Martin, který poslední týdny dokázal vzbudit soucit kvůli nemoci, se zázračně uzdravil a vyřadil ze hry Johanu, která ho darováním imunity udržela ve hře. Iluzi trochu jednoduchého vesničana dokázal zahrát znamenitě.

Ještě po sloučení by rozhodně nikdo nečekal, že se Martin v upoceném žlutém tričku dostane až do finálové trojky. Tomáš si určitě svou houževnatostí finále vydřel. Kája byla favoritem moderátora pořadu téměř od začátku a upozorňoval na hodně dobrou strategii, kterou si pro hru zvolila.

Pozor, pokud si chcete finálový souboj vychutnat ve čtvrtečním vysílání, odstavec článku po třetím videu obsahuje informace o konečném hlasování! Videa neobsahují výsledky finále.

Karolína připomněla, že nejhorším zážitkem pro ni byl konflikt s Bárou a z jejího chování cítí hořkost doteď. Možná si i díky ní ale uvědomila, že musí myslet ve hře víc sama na sebe. Martin, který žil po odchodu od věřící rodiny sám, pochopil, že potřebuje trochu vypilovat své chování k ženám, protože to, co říkají chlapi u piva, nemusí být nutně ten nejlepší přístup. O ženách se toho hodně naučil. Tomáš si šel do hry splnit dětský sen a i na něj měl pobyt vliv a uvědomil si, že by si měl více vážit toho, co v životě má.

Tomáš si také moc dobře uvědomil, že ze šestí soubojů vyřadil ze hry šest lidí a to se mu může při závěrečném hlasování vrátit. Martin si nemyslí, že Tomášových šest výher si zaslouží obdiv. Podle něj byl v duelu jen proto, že se k ostatním špatně choval.

Souboj o postup do finálové dvojice

Zdánlivě jednoduchá soutěžní disciplína dva soutěžící hodně potrápila. Pomocí krátkých bambusů a provázků šlo o získání tří klíčů pomocí vyrobené tyče. To, co Martin zvládl hned, Tomáše a Karolínu potrápilo. Nakonec se ještě podařilo z klece dostat Tomášovi, takže finále bylo mužskou záležitostí. A zatímco loni si ještě Vláďa a Veve naposled užili noc pod hvězdami, tentokrát se hned během 74. dne šlo na finále.

Martin běhal jako srnka a bolest způsobená hemoroidy zřejmě ustoupila přívalu nadšení z možného vítězství. Kluci si ve finálovém souboji ve dvou disciplínách zabojovali o možnost získat dva pergameny, které mohli použít pro napsání svého hlasu pro konečné hlasování.

Souboj finálové dvojice

Házení 8 disků bylo pro Martina jako šité na tělo, běhal, klouzal se a házel ve skvělé formě, odpočinutý z několikadenního polehávání. Jenže i přes rychlý start by nakonec u skládačky Martin poražená Tomášem.

V druhé hře se situace otočila. V první části to šlo Tomášovi, ale oheň se nakonec podařil založit Martinovi. Je vidět, že Tomáš to s křesadlem neměl moc natrénované.

Kluci si tak vybojovali každý po jednom pergamenu, a tak si s hlasy 1:1 moc nepolepšili.

Kmenová rada

Martin rozhodně nepatří mezi rozené řečníky, takže jeho sebechvála byla vlastně hodně jednoduchá. Dělal všechno pro kmen. Tomáš se rozpovídal trochu víc, připomenul členům poroty svůj těžký život, kdyby to náhodou zapomněli. Následovali otázky poroty, ale zase tak všetečné nebyly.

A konečně se hlasovalo! Pepa hlasoval pro Toma, protože kamarádství nebral na lehkou váhu, Kulhy dodržel slovo a vybral si ex Rebela, stejně jako Kristian. Andrea byla věrná Tomášovi, stejně jako Žaneta. Adam také dodržel dohodu a zvolil Rebela, Barbora to měla podobně. U Káji bylo jasné, že drží s Tomášem. Jen ta Johanka to nějak popletla. Nebo nedokázala strávit, že ji Martin porazil v duelu a že mu naletěla na jeho image vesnického kluka, co je neškodný?

Zdroj článku:
  • autorský text