Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš protrpěl noc, Adam ve vydraženém kokosu dostal vzkaz a Pepa odtajnit obsah truhly

Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš protrpěl noc, Adam ve vydraženém kokosu dostal vzkaz a Pepa odtajnit obsah truhly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hrdinové se hrdě přiznali, že na aukci neuvěřitelně trpěli, když viděli, jak Rebelové získávají jedno jídlo za druhým, protože měli více peněz. Tomáše, který se cpal kuřetem, nenáviděli, a tak je potěšilo, že mu bylo celou noc špatně. Švanci se vrátil ke svému kravskému mozku, který nakonec snědl.

Dodal, že za celý život horší jídlo nikdy neměl, ale když ho kmen povzbuzoval, že načerpá sílu, tak se přemohl. A dobře udělal. (Pozor spoiler). Ve hře o imunitu nakopl kmen neuvěřitelným způsobem.

Skrytá imunita u Rebelů stále odolává

Adam našel v kokosu třetí indicii ke skryté imunitě, kterou Rebelové stále hledají. Štáb TV Nova už se na marné snažení Rebelů nemůže asi dívat. To, že v kokosu něco má, neušlo pozornosti Tomáše, a tak se rozhodl, že to z naivního Adama vytáhne. K jeho překvapení Adam naprosto v klidu indicii prozradil, protože nemá nejmenší tušení, že už silná aliance jeho jméno nejednou zmínila, pokud šlo o neužitečnost a vyřazení. Adam tak získal pocit, že je najednou nepostradatelnou součástí Tomášovi aliance.

U Hrdinů má těžkou hlavu Pítr

Andrea, Švanci a Pítr z kmene Hrdinů
Andrea, Švanci a Pítr z kmene Hrdinů | Zdroj: TV Nova

Pepa v truhličce dostal zlatý talisman, který může použít kdykoliv, když kmen nevyhraje odměnu v soutěži a on po ní zatouží. Nesmí se však s nikým o odměnu podělit. Ani Pepa své tajemství neskrýval, ale když Švanci zjistil, že si Pepa třeba přinese kopec jídla a nemůže nikomu nic dát, tak mu talisman zkritizoval.

Švanci je tak trochu záhadou, nějak moc často mění aliance, sám říká, že situace se prostě mění před každou kmenovou radou a s nějakou loajalitou si starosti nedělá.

To trochu kazí náladu Pítrovi, protože po odchodu Vaška a Báry už má jistou jen podporu od Katky a Áji. Jeho vztah s Andreou se hodně přetřásá, protože není tajemstvím, že tvořili v minulosti pár a že se Andrea chová tak, jako by nevěděla, že má Pítr přítelkyni. Ta může jen zpovzdálí sledovat, co se to vlastně s jejím vztahem děje. Pro Pítra se hra nevyvíjí úplně podle jeho představ.

Souboj o kmenovou imunitu

Tak rychle se snad ještě o vítězi nerozhodlo. Jednoduchá hra s polštáři, kdy se ve dvojicích snažili soutěžící přejít přes stejně početnou obranu a donést polštář na koberec byla snad na míru šitá Hrdinům. Švanci jim ukázal, jak na to a tři vítězné body byly doma dříve, než se Rebelové rozkoukali. Tak brutální neúspěch ještě nezažili.

Hra o individuální imunitu

Problémem u Rebelů je, že individuální imunitu vyhrávají hráči z početnější aliance a tím pádem je další aliance stále slabší. A tentokrát byl v balancování nejlepší Adam, který poté, co přinesl Tomášovi nápovědu na skrytou imunitu, žije v přesvědčení, že je teď v silné alianci a v bezpečí.

Ani přemlouvání Johanky a Barbory, jeho názor nezměnilo. Přestože mohl udělat něco, co by trochu vyrovnalo šance obou aliancí, tak se bál. Dalo mu to tolik práce se předvést, jaký je frajer, tak si to přece nemůže pokazit.

26. den byl pro Lídu posledním dnem na ostrově

Do duelu šla Barbora a Lída, jak se předpokládalo. Barbora to sice zvládla, ale je jí jasné, že bude s největší pravděpodobností na odstřel i příště. Navíc měla tu drzost a nahlas na kmenové radě řekla, že Jirka je k ničemu, protože žádné body nenosí. Ale to asi nikdo jiný nevidí.

Johanka měla ještě před kmenovou radou rozhovor s Tomášem, který ji řekl, že by si dovedl představit, že půjde další hru spolu s ní. To je dost zvláštní, protože na Žanetě je stále více vidět, že je do Tomáše zamilovaná a obletuje ho ze všech stran. Tak si Tomáš možná chce postavit hru na dvou ctitelkách. Johanka je však už opatrná a nikomu nevěří, takže zase tak moc to Tomášovi „nežere“.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek