Statistika nuda je, ale ne když se týká pořadů Na lovu a Superlov. To pak má velmi zajímavé údaje

Statistika nuda je, ale ne když se týká pořadů Na lovu a Superlov. To pak má velmi zajímavé údaje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do dnešního dne padlo v Na lovu více než 34 000 otázek a o šanci získat vysněnou výhru se zde utkalo už 1300 soutěžících. Asi není třeba říkat, že pokud jde o správné odpovědi a úspěch ve štvanicích, prvenství si zatím drží Doktor Vševěd. Ten dosud prohrál jen 15krát – a 91krát slavně zvítězil.

Celková částka z výher v Na lovu překročila osm milionů

Vědomostní soutěž a zároveň zábavná show Na lovu, kterou teď obohatil ještě napínavější Superlov, se u nás těší čím dál větší oblibě. Vděčí za to zejména vtipným hláškám z dílny scenáristy Dominika Landsmana, umění improvizace a šarmu moderátora Ondřeje Sokola a pěti ďábelsky chytrým lovcům: Doktoru Vševědovi, Kalkulátorovi, Kvízové dámě, Panu Lišákovi a Belladonně. Za tu dobu, co už oba pořady běží na českých televizních obrazovkách, mohli být diváci svědky spousty vzrušujících i veselých momentů. K dnešnímu dni bylo koneckonců odvysíláno celých 325 dílů Na lovu a zatím 5 dílů Superlovu – obojí lze sledovat s týdenním předstihem na Voyo.

V soutěži Na lovu se před kamerou vystřídalo neuvěřitelných 1300 soutěžících a bylo zde položeno celkem 34 494 záludných otázek. Kdybychom chtěli sečíst veškeré peníze z místních výher, dostali bychom částku 8 311 500 Kč.

Kromě běžných dílů Na lovu jsme mohli vidět také 20 hvězdných speciálů, v nichž 80 celebrit zabojovalo o 4 125 000 Kč věnovaných na charitu. Padlo při tom 2 146 otázek.

Do Superlovu dosud zavítalo 28 soutěžících, kteří společně s lovci čelili dohromady 567 otázkám. Zatím se tu celkově vyhrály 2 000 000 Kč.

Kdo by se před ně odvážil postavit?
Kdo by se před ně odvážil postavit? | Zdroj: TV Nova

„Doktor Vševěd na správnou odpověď potřebuje v průměru mínus 2,8 vteřiny“

Čísla budou postupně narůstat, neboť obě populární soutěže zdárně pokračují. Zejména Superlov do budoucna slibuje ještě více napětí a zábavy. Moderátor Ondřej Sokol se zpočátku obával, že nová podoba pořadu, odehrávající se před živým publikem a plná adrenalinu, bude pro nervózní soutěžící příliš velkým soustem. Při všech těch humorných komentářích ze strany moderátora však musí tréma opadnout z každého. Také většina lovců si Superlov náramně užívá. Zejména Viktorie Mertová, Dagmar Jandová a Jakub Kvášovský oceňují svižnější a napínavější průběh, zatímco Jiří Martínek má coby sólista raději klasické Na lovu.

Lovci, kteří byli dosud zvyklí bojovat jen sami za sebe, se teď učí spolupracovat jako tým. A Ondřej Sokol si rozhodně báječně užívá, když je při tom může pozorovat. Ve snaze podpořit soutěžící pak přátelskou rivalitu mezi lovci ještě maličko připepří, např. když Doktora Vševěda poprosí, aby ke každé otázce doplnil obsáhlý výklad. Z toho, do jakých detailů je Jiří Martínek schopen zajít, občas zůstává rozum stát dokonce i jeho kolegům. Aby ne, tento konkrétní lovec zatím odehrál 106 her, ze kterých prohrál pouze 15. Není divu, že o něm Ondřej Sokol jednou řekl: „Doktor Vševěd, historik, geograf, učitel, spisovatel a Lovec vašich vědomostních skalpů.“

Zdroje článku: