StarDance 2023: Jediný manželský pár v historii soutěže řeší tanec i v posteli

StarDance 2023: Jediný manželský pár v historii soutěže řeší tanec i v posteli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek Adamczyk i jeho taneční partnerka Lenka dřou v tělocvičně i v sálech České televize. Soutěž se blíží a Marek jako velký favorit na vítěze je hodně pod tlakem. Chce to dotáhnout v soutěži co nejdále. Ani Eva Adamczyková přípravu nepodceňuje a s partnerem Jakubem tráví každé volno.

Manželé jsou tancem tak nadšení, že o něm musí mluvit i večer v posteli. Eva je samozřejmě jako sportovkyně hodně soutěživá, a přestože tvrdí, že je s manželem v harmonii, určitě by si vítězství dokázala náležitě užít. Zatím manželovi nepáře stehy na tanečních kalhotách ani nedává připínáčky do bot. Měl by to být tedy čestný souboj.

To nejde si to netahat domů. A on to člověk sdílí i rád. Je fajn se bavit s někým, kdo z toho má podobné pocity a taky není profesionální tanečník. První týdny jsme toho byli hodně plní a spíše řešíme, jak se nám na tréninku dařilo,

vysvětluje.

Eva je přesvědčená, že správně nadávkovaná rivalita je v pořádku. O své sportovní průpravě tvrdí, že jí pomáhá, ale je i nevýhodou. Myslí si, že tělo má zpevněné, ale občas má pocit, že blbým způsobem.

Musela si zvyknout, že tanec je o spolupráci dvou lidí, protože ve sportu je zvyklá bojovat sama za sebe.  Se svým partnerem je však spokojená, ale práskla na něj, že je pořádný detailista a někdy je i hodně přísný.

Má vysoké nároky, a to mám ráda. Hrozně ho to baví a užívá si to,

vysvětluje sportovkyně a dodává, že by Jakuba nerada zklamala, protože si dává skutečně velkou práci s vymýšlením choreografií.

soutěžící, porotci a moderátoři VII ročníku StarDance
soutěžící, porotci a moderátoři VII ročníku StarDance | Zdroj: Raub / © Česká televize

Ani Marek neskrývá, že tancem v současné době žije a probírá s manželkou tanec i večer před spaním. I s manželkou doufá, že se dostanou oba do velkolepého finále.

Oblíbený herec má tréninky plné karambolů a svou taneční partnerku Lenku už nechtěně kopl do žeber, podrazil jí nohy a málem jí ukopl hlavu. Marek také prozradil, že mu nesedl tanec paso doble a svoji taneční partnerku chválí, že je trpělivá.

Taneční soutěž začíná už 14. října na ČT1.

Zdroje článku: