Kvíz: Oprašte si zimní vzpomínky na Snowboarďáky s naším kvízem

Kvíz: Oprašte si zimní vzpomínky na Snowboarďáky s naším kvízem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nezapomenutelná česká komedie režiséra Karla Janáka o bláznivých teenagerech Rendym a Jáchymovi, kteří hodlají pokořit hory a hlavně získat obdiv půvabných, neodolatelných dívek.

Do herny, kam chodí, jsou snowbordovými virtuálními vítězi. Na opravdovém prkně dosud nestáli, ale věří, že v povánočním týdnu sjedou bez problémů zasněžené svahy a udělají dojem na sexy dívky. Zažijí prostě týden, na který se do smrti nezapomíná. No, ten asi skutečně prožijí, ale ne zrovna tak, jak si představovali.

K jejich překvapení je ale na hory doprovází neskutečně zákeřná a protivná Jáchymova sestra Marta, jež je hlídá na každém kroku. A dělá jim různé naschvály, ráda na kluky žaluje a přidává jim víc práce. Bratranec a správce chaty, kde jsou zadarmo ubytováni, si je plete s pomocnými silami a spolu s Martou se jim snaží udělat ze života peklo.

Svůdné dívky chtějí dostat do postele kromě nich také tři drsňáci, kteří se nebojí ničeho a hodlají pro svůj úspěch udělat naprosto cokoli. Říkají si Snow Panthers. Kluci musí mýt špinavé nádobí, vytírat podlahu, venčit Mazlíka, skládat uhlí atd.

Kluci mají jeden průšvih a malér za druhým (ztratí bratrancova psa, nabourají mu auto, naštvou sestru, spadnou do řeky) a všechno vrcholí jízdou po lavinovém svahu s Panthery, po které skončí v nemocnici. Těsně před půlnocí pádí z nemocnice zpátky na chatu. Holky se o ně bojí, správně tuší, že kluci mají úrazy kvůli nim. Naštvou se na Panthery a vše končí tak, jak má.

Doufám, že jste si trochu oživili a oprášili zimní vzpomínku na Snowboarďáky.

Kdyby přeci jenom ne, tahle skvělá komedie s Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem je výborný tip na pohodový, zasněžený víkend.

Zdroje článku: