Seriál Jedna rodina chystá mnoho novinek a slibuje dvakrát více zábavy

Seriál Jedna rodina chystá mnoho novinek a slibuje dvakrát více zábavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na obrazovkách si příznivci rodinného seriálu mohou vychutnat hned dvě epizody týdně. Po novém roce bude příběh jedné velké rodiny ve vysílání vždy v úterý a ve čtvrtek v hlavním vysílacím čase na TV Nova.

Tvůrci slibují nové příběhy známých postav, nové výborně obsazené postavy a také zajímavé prostředí, jako je třeba loděnice a klinika umělého oplodnění. Děj se posune přesně o rok, což diváci poznají zejména na dějové lince Martiny a Dominika, kterým se mezitím narodila dcerka Žofie. Petra se stane babičkou a její marmeládový byznys jen vzkvétá. Zažívá skvělé období, zatímco Karel prožívá ve škole krušné časy. Pocit vyhoření se stane jeho denním chlebem a způsobí tak nejednu komplikaci. Norice už začíná lézt mateřská na nervy a Filipa práce zaměstnává víc, než je zdrávo. Vágy seknul s prací ve výškách a rozhodl se společně s Markétou otevřít hospodu u loděnice. Boba okouzlí jeho dávná láska, Francouzka Isabelle, a téměř okamžitě navážou tam, kde spolu před lety skončili. Zamilovaný pár má velké plány, které jim ustavičně někdo nabourává. Nejčastěji je to Ruda, Noričin táta, který nikdy netrpí pocitem, že by byl někde tak trochu na víc…

Zedníček s Poullain
Zedníček s Poullain | Zdroj: TV Nova

Malá ochutnávka nových příběhů

Patricie Pagáčová & Vašek Matějovský alias Olga Čechová & Vilém Vávra

Embryoložka Olga chodila se ženáčem, ale teď už je rok sama. Biologické hodiny sice ještě na poplach nebijí, ale začínají tikat docela nahlas. Ani jedno rande nestojí za nic. Když jí přijde do cesty Vilém, také to nejdříve nevypadá moc nadějně. Někdejší reprezentant ve veslování a nynější opilec, který bydlí ve stanu u Vodárny, se nejeví jako ta nejlepší partie. Ale zjevně je v něm něco, čemu Olga dokáže odolat jen velmi těžko.

Pavel Zedníček & Chantal Poullain alias Bob Holas & Isabelle Dupont

Za Bobem přijíždí jeho dávná láska Isabelle. Francouzka, která ale umí obstojně česky, přinese do Filipovy domácnosti pořádnou nálož šarmu, ale také napětí. Nastěhuje se do Bobova pokoje a začne malovat jejich společnou a velkolepou budoucnost v těch nejzářivějších barvách. I když jim chvíli překáží Ruda a další okolnosti, Isabelle si jde vytrvale za svým cílem.

Petr Čtvrtníček & Eva Holubová alias Igor Mrak & Lejdy

Igor Mrak vstupuje do příběhu jako primář kliniky My Baby, jenž pomohl mnoha ženám otěhotnět. Svérázný, vtipný, sarkastický, upřímný, ale za všech okolností férový chlap. Žije se svou osmdesátiletou matkou a máloco jej dokáže vyvést z míry. Klářina matka Lea má velmi podobné povahové vlastnosti. Kvůli jednomu přešlapu bude muset skončit na své pozici v cestovní kanceláři, ale sedět doma rozhodně nevydrží. Po několika neúspěšných přijímacích pohovorech se rozhodne zkusit to na recepci kliniky, kde pracuje její dcera. Klára to ovšem nehodlá připustit. Kdo bude nakonec úspěšný? A jak moc blízko k sobě budou mít Igor Mrak a Lea, která si nechává říkat Lejdy?

Vincent Navrátil & Sara Sandeva alias Medard Vodička & Bára Mlejnková

Medard je bratr Petra Vodičky. Bára je zase Petrova bývalá přítelkyně. V současnosti tvoří Medard s Bárou pár a oba pracují na klinice zabývající se umělým oplodněním. Intrikán Medard si jde tvrdě za svými cíli, a to jak v osobním, tak i pracovním životě. Bára sice navenek působí docela naivně, ale i ona dokáže být někdy pěkně zákeřná. Dokázala se smířit s tím, že už spolu s Petrem nejsou? Nebo ho bude chtít dostat zpět?

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text