Tetovaná rebelka Sára Korbelová z Ulice je paličatá a má hrůzu z injekcí

Tetovaná rebelka Sára Korbelová z Ulice je paličatá a má hrůzu z injekcí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára Korbelová hraje v Ulici Kristýnu Volákovou, která odešla z domova za klukem, co prodává marihuanu. Sára je stejně velkou bojovnicí jako Kristýna, považuje se však za klidnější a přemýšlivější. Má trochu strach z injekcí, ale ráda pomáhá lidem.

Mladá hvězda seriálů i filmů

Ačkoli je rebelská kráska Sára Korbelová ještě mladinká – má teprve devatenáct let – stihla se blýsknout už v několika populárních českých seriálech, včetně Ohnivýho kuřete (2016), epizody v krimi seriálu Dáma a král, několika epizod rodinných seriálů Krejzovi a Slunečná nebo komediálního pandemiálního seriálu České televize Láska v čase korony (2020). Kromě toho se objevila v německém dramatickém seriálu Pod jedním nebem (2017) a zahrála si i ve filmech. Všimnout jste si jí mohli v pohádce Slíbená princezna (2016) nebo v komedii Po čem muži touží (2018).

Přítelkyně drogového dealera

Zatím nejvíce slávy Sáře vynesla role v rodinném seriálu Ulice, kde hraje Kristýnu, dceru Blanky a Luďka Volákových a mladší sestru Adama. Původně působila jako vzorná studentka a milovnice tenisu, ale zlomené srdce z nešťastné lásky k Filipu Maléřovi a nepříliš dobré vztahy s rodiči ji proměnily v nezávislou a sebevědomou dívku. Seznámila se s pohledným Denisem, z něhož se vyklubal drogový dealer. Dnes už oba víceméně sekají dobrotu, ačkoli Kristýna odmítá studovat na vysoké a místo toho chce jen čekat, co jí život přinese. Držme jí palce.

Duše rebelky a srdce ze zlata

Kromě toho, že miluje hraní a má duši rebelky, Sára Korbelová také ráda pomáhá druhým a šíří kolem sebe radost. Byla ostatně jednou z hvězd televize Nova, které společně s nadací křtily dětský koutek ve Fakultní nemocnici v Motole. Spolu se Sárou tak učinily Bára Mudrová (představitelka Áji z Ulice), Kateřina Holánová (představitelka ředitelky Landové z Ulice) či Samuel Bogner (představitel Bena z Ulice).

Pokřtít koutek bylo kvůli epidemii koronaviru možné pouze symbolicky, jelikož musel zůstat zavřený. To ale nezabránilo ochotným hercům ve snaze obdarovat děti hračkami a zpříjemnit jim tak dlouhé dny.

I když podle Sáry je možná víc potěšila plyšová zvířátka než přítomnost samotných celebrit, byla šťastná, že je mohli něčím rozveselit. Vzpomínala i na to, jak musela sama v dětství často docházet do stejné nemocnice. Kdyby jí tehdy také někdo přinesl panenku nebo nějakou hru, možná by se tolik nebála injekcí.

Sára i Kristýna jsou bojovnice, ale v mnohém se odlišují

S Kristýnou z Ulice má Sára společné i to, že si ani jedna nenechají nic líbit. Obě dokážou být pořádně paličaté, ale na rozdíl od Kristýny se Sára nenechá snadno vyprovokovat. Její postava často kope kolem sebe a svými slovy, ač neúmyslně, ubližuje druhým. Sára se považuje za klidnější a přemýšlivější. Právě postupná proměna Kristýny od slušné holčičky v nezávislou bojovnici se ale její představitelce líbí. Umožňuje jí to herecky prozkoumávat různé stránky dívčiny osobnosti, ale hlavně ji to jednoduše baví. Oblíbila si i herecké kolegy, s nimiž při natáčení zažívá spoustu legrace.

 

Zdroje: