Sám doma (1990): Kde a jak žije Macaulay Culkin dnes?

Sám doma (1990): Kde a jak žije Macaulay Culkin dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je tomu už téměř 30 let, co světu učaroval malý nezbeda, který chytře ochránil majetek své rodiny před hloupými zloději. Komedie Sám doma nás od té doby baví každé Vánoce a divákům občas vrtá hlavou, proč se nadaný kluk Macaulay Culkin z Hollywoodu vytratil.

Slyšeli jsme mnoho zpráv o tom, že Macaulay Culkin neunesl zprávu, navíc se zhroutil z rozvodu rodičů a skončil na drogách. Údajně si píchal smrtelné dávky heroinu a kromě toho požíval halucinogeny. Sám Culkin všechny podobné drby rezolutně popřel. 

Pravda je, že hercem se stal v podstatě nedobrovolně. Ambiciózní rodiče ho strkali do různých reklam a dětských filmů už od útlého věku. Snímek Sám doma se dočkal až nečekaného úspěchu a z Culkina učinil hvězdu prvního formátu. Rodiče mohli být na synka pyšní - místo toho se ale začali hádat o jeho závratné honoráře. 

Macaulay se v takovém prostředí necítil dobře. A co víc, nemohl ani vyjít na ulici, protože na něho všichni lidé neustále zírali. Byl až příliš známý. A tak se rozhodl, že všeho nechá a pokusí se o normální život. 

Dneska, ve svých 39 letech, může s klidným srdcem říct, že se mu to podařilo. "Mám vlastní malou rodinku - krásnou přítelkyni, psa a kočku. Starám se o domácnost, zvelebuju dům," svěřil se Macaulay Culkin v nedávném rozhovoru. Občas si sice střihne nějakou tu roli v hollywoodském filmu, ale většinu času tráví v Paříži, kde ho fanoušci i novináři nechávají na pokoji. Konečně je prý spokojený.