Nadešel konec pro jednu z hlavních postav: Sabina Laurinová končí v seriálu Sestřičky

Nadešel konec pro jednu z hlavních postav: Sabina Laurinová končí v seriálu Sestřičky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V televizi můžeme sledovat poslední díly s vrchní sestrou Mery Tomáškovou. Sympatická herečka Sabina Laurinová z osobních důvodu natáčení ukončila, proto se s Mery musíme rozloučit. Na co se ještě můžeme těšit?

Konec po pěti letech!

„Ano, je to tak, s postavou Mery jsem se opravdu po pěti krásných letech rozloučila. Její příběh v seriálu se naplnil,“ potvrzuje pro všechny fanoušky Sabina Laurinová.

Seriál sestřičky má čtyři hlavní dějové linie – poznáváme život vrchní sestry Mery, mladé sestřičky Katky Kinské, zdravotního bratra Lukáše Hartmana a sestřičky Míši Kratochvílové, která nějakou dobu strávila v Německu. Všechny postavy se objevují skoro v každém díle, proto bylo natáčení z časových důvodů náročné. Pro hlavní postavy to znamenalo 20 natáčecích dní v měsíci.

Se svou postavou se pořádně sžila

„S Mery jsem se skutečně sžila a budu na ni vzpomínat, stejně jako na spolupráci se všemi skvělými kolegy. Moc si vážím toho, že si Mery získala mnoho diváckých příznivců. Jak se říká: něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít,“ dodává herečka.

Ještě nás čeká pěkná podívaná

Všichni fanoušci určitě ví, co se právě v Rubavě na urgentu děje. Mery po dlouhém přemýšlení opustila Michala a nastěhovala se k Davidovi. Michal se ale svého dítěte vzdát nechce. I když je Mery přesvědčená, že je dítě Davida, půjdou spolu na testy otcovství. Výsledek je pro vrchní sestru čárou přes rozpočet, vyjde totiž negativně. Je tedy dítě Michala? Nebo se testy nepovedly?

„Diváky ještě čekají skutečně velmi dramatické chvíle u sledování příběhu postavy Sabiny Laurinové, který nabere opravdu nečekaný směr,“ dodala manažerka lifestylové komunikace Televize Prima Zuzana Brzáková.

Zdroje: