Příští týden v Ulici: Kostlivci ve skříních Karly a Máry, příchod Marka Vašuta a svědek silvestrovského řádění

Příští týden v Ulici: Kostlivci ve skříních Karly a Máry, příchod Marka Vašuta a svědek silvestrovského řádění
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla se o Kryštofovi dozví něco, co v ní vyvolá další pochyby. Gábina jedná za Jirkovými zády a schází se s charismatickým soudcem. Silvestrovská dámská jízda Martiny a Venduly na sebe nenechá zapomenout a Magda s Prokopem k sobě znovu hledají cestu.

Karlu a Kryštofa znovu dožene minulost

Mnozí diváci mají určitě radost z toho, že se Kryštofovi a Karle podařilo zažehnat krizi. V posledních týdnech vše nasvědčovalo tomu, že se Mára s manželčinou nevěrou vyrovnal a že chemie mezi nimi opět funguje. Ostatně, pendlování do garsonky a zpátky, nejisté přecházení od Karly k Monice a přemítání, jestli má vůbec ještě smysl něco zachraňovat… Toho všeho jsme si užili víc než dost. Bohužel pro nás ale bude zdlouhavé usmiřování ještě pokračovat. Karla se o Kryštofovi dozví věci, o nichž neměla ani tušení a kvůli kterým ho uvidí v jiném světle. Navíc má vlastní tajemství, a proto černé svědomí. Proč o sobě ti dva začnou zase pochybovat a co o nich vypluje na povrch?

Rozdělí hříchy minulosti Karlu a Kryštofa?
Rozdělí hříchy minulosti Karlu a Kryštofa? | Zdroj: TV Nova

Gábina se tajně sejde s Jirkovým otcem

Když se Jirka Herman nedávno zranil během zatýkání pachatele a utrpěl otřes mozku, Gábině pravdu zatajil a vymluvil se na úder o okno. Ona pak hrozně vyváděla, protože nemá ráda, když s ní partner nejedná na rovinu. Slíbili si, že si budou všechno říkat, byť by to mělo být nepříjemné. O to překvapivější je, že právě Gábina se teď rozhodne jednat za Jirkovými zády a tajně se sejít s jeho otcem. Pravda, je k tomu v podstatě donucena kvůli bláznivé akci své matky Mileny, která Jiřího Hermana staršího kontaktovala. Nelze ovšem popřít, že je sama na budoucího tchána zvědavá. Jistě by ráda odhalila pravý důvod Jirkovy averze vůči němu. Nemluvili spolu dvacet let. Jak setkání emeritního soudce, jehož roli zastane charismatický Marek Vašut, s Gábinou dopadne a co rozpoutá?

Silvestr dluží Martině a Vendule další překvapení

Člověk by nevěřil, kolik problémů může i o měsíc později přivodit jeden divoký silvestrovský večírek. Martina a Vendula budou muset nadále trpce snášet důsledky toho svého. Zčistajasna se totiž v hospodě objeví někdo, kdo tam tenkrát byl a kdo může o zážitcích z onoho večera podrobně referovat. Nabídne zajímavé informace a suvenýry, které dívkám leccos objasní, ale zároveň jim zkomplikují rodinné vztahy. Pavel až dosud všechno snášel s překvapivým klidem a vstřícností, včetně Vendulina ztraceného snubního prstýnku. V tomto směru by jí těžko mohl něco vyčítat, když sám ten vlastní ztratil už někdy před rokem. Teď ale vyplují na světlo věci, které budou dokonce i pro něj pořádně silnou kávou.

Co všechno se na silvestra stalo?
Co všechno se na silvestra stalo? | Zdroj: TV Nova

Magda a Prokop spolu jako za starých časů

Mezi Magdou a Prokopem to vždycky bylo jako na houpačce. V jednu chvíli se hádali, v další usmiřovali… Navzdory rozchodu teď mezi nimi panuje příměří a obezřetné přátelství. Jak se ale zdá, oba by ten kamarádský a kolegiální vztah rádi trochu posílili. Znovu si k sobě zkusí najít cestu, možná prostřednictvím společně stráveného odpoledne ve dvou. Na čem se domluví a jak se to mezi nimi vyvine dál?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova