Příští týden v Ulici: Věrka zkolabuje a Magda získá nesnesitelnou sousedku

Příští týden v Ulici: Věrka zkolabuje a Magda získá nesnesitelnou sousedku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mnoho pozitivních událostí nás příští týden v Ulici nečeká. Věrka se zase bude plést, do čeho nemá, a ošklivě na to doplatí. Tonda se pokusí zachránit vztah Martiny a Jirky, zatímco Miloš bude Františkovi nový vztah teprve zařizovat. Soňa se zřejmě bude chtít zabydlet v Peškově domě.

Márovo tajné rande přeruší všetečná Věrka

Věrčina neutuchající potřeba strkat nos do cizích záležitostí a zasahovat do synova života se jí v minulosti už mnohokrát vymstila. Přesto se paní Marečková nepoučila a příští týden za to draze zaplatí pořádným trapasem. Nejenže Kryštofovi naruší žhavé rande s Karlou, ale navíc si svou snachu splete s Monikou. Vezme si do hlavy, že v ložnici se rozvaluje právě ona, a tak si na Moniku vzápětí došlápne a hezky od plic jí poví, co si o jejích dostaveníčkách s Kryštofem myslí. Chudák Monika zřejmě zůstane jen zmateně koukat. Jak zareaguje a proč paní Marečková zkolabuje?

Galantní Tonda zachraňuje pověst Hložánků

Nejen Věra Marečková, ale i Tonda Hložánek se s radostí plete do milostného života svého potomka. Martina na bývalého pana starostu náhodou narazí v bistru a bude žasnout nad jeho procítěným hořekováním. Podle Tondy dělá Jirka příšernou chybu, když si krásné Martiny náležitě neváží. Začne se jí za něj omlouvat, a přitom ani neví, co se mezi těmi dvěma vlastně přihodilo. Korunu tomu nasadí samotný Jirka, který se následně objeví s úchvatnou kyticí na usmířenou. Má ale tenhle vztah vůbec šanci na úspěch, nebo je Martina pro spořádaného pana starostu příliš divoká a svobodomyslná?

Tonda by nerad, aby byl Jirka zase sám.
Tonda by nerad, aby byl Jirka zase sám. | Zdroj: TV Nova

Ze Soni asi bude Magdina nová sousedka

Že to Soně doma neklape, začíná být čím dál jasnější. Už dříve se zmínila o tom, že by nepohrdla nějakou garsonkou, kde by měla klid na práci a pravděpodobně také pokoj od manžela. Dosud to byly pouhé řeči, ale teď v Magdě pořádně hrkne, když na Soňu narazí v Peškově domě a zákeřná Čechová ji navíc pozdraví s vítězným úsměvem na tváři. „Nazdar, sousedko!“ zazubí se a Magda bude mít o starost víc. Jako by nestačilo, že se musí bránit jejím naschválům a provokacím na půdě školy. Tam bude i příští týden pořádně veselo, Otík dá dokonce kapky Ireně Landové. Kvůli čemu?

Podnikatelka Eva a dohazovač Miloš opět v akci

Eva a Miloš Knoblochovi to příští týden rozjedou každý po svém. Miloš si po delší době vzpomene, že jeho kamarád František je už dlouho sám, a znovu se mu pokusí dohodit nějakou tu krasavici. Bude tentokrát úspěšnější než v případě krásky z místní kavárny? Mezitím se Eva pouští do další bláznivé akce na podporu svého podnikání. Koneckonců se teď musí otáčet, když nedávno dala v hospodě výpověď. Chce se nyní zaměřit na rybáře, kteří si oblíbili její atraktory na ryby, a zároveň si vzít na mušku pár lidí, s nimiž se často potkává. Je totiž přesvědčená, že by se do jejího byznysu mohli zapojit. Jak přesně a s jakým výsledkem?

Eva si chce kvůli podnikání udělat řidičák.
Eva si chce kvůli podnikání udělat řidičák. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova