Premiérová řada Poldy odstartovala na plný plyn a s novou postavou svůdné docentky

Premiérová řada Poldy odstartovala na plný plyn a s novou postavou svůdné docentky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šestá řada oblíbeného krimi seriálu Polda přináší osm nových krimi příběhů. Zároveň se znovu zaměřuje i na život hlavních hrdinů. V hlavní roli Michala Břízy opět září David Matásek, po boku mu sekunduje Vladimír Polívka a cestu zpět k policii našel i Igor Orozovič, který se bude muset obrnit trpělivostí na šéfovské židli.

Zatímco policejní psycholožka Táňa je plně soustředěná na chod oddělení, mezi mužským osazenstvem způsobí rozruch příchod mladé krve. MUDr. Robert Mráz se dočkal posily. Zatímco jeho předchozí asistent byl pro dvojici kriminalistů téměř neviditelný, situace se změní s příchodem nové asistentky. Bříza se sice hodně bavil vtípky o dalším nudném asistentovi, kterého si nikdo nevšimne, jenže škodolibý úsměv na rtech mu ztuhne, když na své nové pracoviště nastoupí mladá docentka Tereza Slámová, kterou hraje Barbora Bezáková.

Tereza rozhodně neviditelnou nebude a kromě Mráze, který se před mladou podřízenou bude natřásat jako páv, si pohledné spolupracovnice všimne i nesourodá dvojice kriminalistů, kteří se tentokrát výjimečně shodnou na tom, že mladá docentka je pěkná žena, která by stála za hřích.

Sedmadvacetiletá Barbora Bezáková se stane pravou rukou svého šéfa. Nebyl to však Jiří Vyorálek, který nejvíce mladou slovenskou herečku zaujal. Její pozornost si pro sebe ukradl David Matásek. I po dokončení natáčení pro ni jedenašedesátiletý herec zůstal přítelem. Na začátku natáčení měla z herce respekt a trošku se ho i bála. Tréma zmizela už při prvním setkání, kdy se k ní Matásek choval velmi vstřícně a přátelsky. Chápal, že pro mladou herečku není úplně snadné naskočit do rozjetého vlaku.

Barbora si prošla castingem a zažila malé vzrušení, protože kvůli zácpám v pražské dopravě nestíhala. Nakonec pro ni všechno dobře dopadlo.

záběr z natáčení
záběr z natáčení | Zdroj: FTV Prima

Když jsem dorazila, zkusili jsme tři situace a nechápala jsem, proč na mně rovnou zkouší kostýmy. Postavili mě k Davidovi a nakonec mi řekli přímo v ten večer, že mě berou. Dali mi do ruky scénář a já odjížděla překvapená a šťastná, že to vyšlo,

popsala svůj vstup do oblíbeného seriálu Bezáková.

O předchozích sériích mladá herečka ponětí měla, protože obdobný seriál točila na Slovensku. Přišlo jí úsměvné, že i další její role je hodně podobná. Barbora se sice narodila na Slovensku, ale dlouhé roky už žije v Česku, a tak ani s jazykem a přízvukem problém neměla. V Česku už žije od osmnácti let, kdy nastoupila v Brně na JAMU.

Během natáčení seriálu Polda jako forenzní analytička pracovala především v laboratoři a ocenila, že nemusela přijít do styku s mrtvolami. Teď jen čeká, jaký ohlas bude její postava u diváků mít. Je jasné, že pokud v seriálu uspěje, další zajímavá práce na sebe nenechá dlouho čekat.

První díl nové řady seriálu Polda sledovalo 1 103 000 diváků v cílové skupině 15+. Krimi seriál se stal vítězem večera.

Zábavný seriál je ve vysílání každou středu večer na Primě.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • extra.cz,
  • Autorský text