007, Není čas zemřít: Poslední bondovku si můžeme užít naplno i na plátnech českých kin

007, Není čas zemřít: Poslední bondovku si můžeme užít naplno i na plátnech českých kin
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední film Daniela Craiga, coby Agenta 007, nás i tentokrát dokáže zvednout ze židle a nenechá nás chladnými. Poté, co se Agent přesune na Jamajku a dopřává si zaslouženého odpočinku, začnou se dít věci. A to by už nebyl James Bond, aby nenechal situaci jen tak náhodě.

Začíná záchranná mise uneseného vědce. Cestou musí samozřejmě zdolávat několik překážek a nic není tak jednoduché, jak se na první pohled mohlo zdát. Jak můžeme očekávat, Bond se dostane na stopu zločince, se kterým svádí boje, a samozřejmě nechce za žádnou cenu prohrát. Ani tentokrát nebude o pořádnou akci nouze.

CineStar Černý Most

Co se sledování filmu týče, můžeme si zajistit pořádný zážitek. Multikino CineStar Černý Most nám totiž připravilo unikátní podívanou. V tomto kině je sál opatřen velkým plátnem se širokoúhlým promítáním, díky němuž bude sledování opravdu zážitek. Diamantovou ostrost obrazu také navíc získá díky laserové 4k promítačce.

Po celém sále, ve stropě, za plátnem i v sedačkách jsou zabudovány reproduktory, které nás tím více vtáhnou do děje. Aby toho nebylo málo, tak plátno je vybaveno speciálním LED osvětlením, které je vedeno i do stran sálu. Navíc ještě pohodlí dodají sklopné sedačky, které doplňují stolky na občerstvení. Film v takovém prostředí si prostě nesmíme nechat ujít.

Zajímavosti k filmu

  • Titulní píseň k filmu nazpívala Billie Eilish, stala se tak nejmladší zpěvačkou, která nazpívala James Bond Song.
  • Tento film má celých 163 minut. Je tak nejdelší doposud natočenou bondovkou.
  • Co by to bylo za bondovku bez pořádných aut? Ve filmu se objevil Jaguar Land Rover. Filmaři také spolupracovali se známou automobilkou Aston Martin.
  • Natáčení se také bohužel neobešlo bez zranění. Kvůli poranění kotníku Daniela muselo být natáčení na Jamajce na několik dní přerušeno.
  • Inspirací pro natočení filmu byl román Never dream of dying od spisovatele Raymonda Bensona.

Zdroje: