Někdo po herecké slávě touží, jiný od ní utíká, aby žil normální život. Zjistěte, co dnes dělají nezapomenutelné herecké hvězdy

Někdo po herecké slávě touží, jiný od ní utíká, aby žil normální život. Zjistěte, co dnes dělají nezapomenutelné herecké hvězdy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco některé celebrity si užívají slávy a bohatství celý život, jiné využijí vydělané peníze a buď se vrátí do normálního života, nebo si jdou plnit své sny. Pro některé je odchod ze záře reflektorů dočasný, jiní už se vracet nechtějí.

Být slavným hercem je možná pro mnohé tajným snem a spojují si tento život s bohatstvím a s večírky. Nelze ale popřít, že v tomto odvětví panuje značná míra nejistoty, zejména pokud nejste hvězdy jako Brad Pitt nebo Meryl Streep. 

Cameron Diaz

Jmění blonďaté krásky s širokým úsměvem se odhaduje na 140 milionů dolarů. Diaz rozhodně nežije životem hollywoodské hvězdy a svůj čas až donedávna dělila mezi rodinu, filantropii a práci pro organizaci, která zabezpečuje válečné veterány a jejich rodiny.

Jedenapadesátiletá bývalá hvězda komedií Svatba mého nejlepšího přítele, Maska nebo Prázdniny patřila k nejlépe placeným herečkám a napsala také dvě knihy o zdraví a wellbeingu.

Diaz oznámila přerušení kariéry kvůli péči o rodinu. Chtěla dítě a také se zapojit do jeho výchovy na plný úvazek. Vdala se za rockera Benjiho Maddena a spolu vychovávají jedno dítě. Po letech se objevily zprávy, že natáčí další film.

Steven Seagal

Mezi kolegy tato jedenasedmdesátiletá hvězda moc oblíbená nebyla. Přesto se mu díky znalosti bojových umění podařilo získat několik nezapomenutelných rolí. Určitě si ho vybavíte ve filmech Nico, Těžko ho zabít a Přepadení v Pacifiku.

Seagal se představil také jako hudebník a trenér bojových umění. Poslední roky už se herectví věnuje jen okrajově. Pracuje jako zástupce šerifa, takže se může sjednávání spravedlnosti věnovat i ve skutečném životě. Bývalý herec akčních filmů má kromě amerického občanství i občanství srbské a ruské. Vrhl se také na podnikání ve zbrojním průmyslu. Vlastní podíl v jedné ruské zbrojní společnosti a je mluvčím a propagační tváří této firmy. Je o něm také známo, že má velice cennou sbírku mečů, kterou stále rozšiřuje.

Kristin Davis

Osmapadesátiletá herečka se stala hodně populární díky seriálu Melrose Place a doslova světovou proslulost jí zajistila jedna z hlavních rolí v seriálu Sex ve městě.

V současnosti má herectví spíše jako koníčka a vytvořila řadu dámských oděvů a šperků pro jednu známou značku. Stala se také mluvčí jedné z nejznámějších kosmetických značek a pracuje aktivně v několika charitativních organizacích. Dokonce spolupracuje i s OSN a zaměřuje se na prosazování práv žen v Kongu.

Elizabeth Hurley

Osmapadesátiletá bývala topmodelka se objevila v několika filmech, známá je třeba komedie Sloužit Sáře. Výraznou roli měla i v seriálu o fiktivní panovnické rodině Královská rodina. Milionové jmění však nemá z herectví. Ve 29 letech se stala tváří jedné z nejslavnějších kosmetických značek. Má svou rtěnku a výtěžek z prodeje dává na výzkum rakoviny prsu. Má také svou módní řadu oblečení a ráda se ukazuje v plavkách, které navrhuje. I přes pokročilý věk se objevuje na přehlídkových molech a výtěžek dává na charitu.

Daniel Day-Lewis

„Poslední mohykán“ zarmoutil své fanynky, když se v roce 2017 rozhodl, že už nebude brát žádné další role. Nyní je čestným prezidentem organizace Poetry Archive, která na svých webových stránkách poskytuje díla anglických básníků jak v textové, tak v audio podobě. Sám přispěl sbírkou svého otce.  

Bill Murray

Už navždy bude jeho jméno spojováno s komedií Krotitelé duchů. Třiasedmdesátiletý herec za hereckou etapou udělal tlustou čáru. Dal výpověď svému agentovi a jediný způsob, jak ho lze kontaktovat, je hlasová schránka. Tu si ovšem bývalý herec kontroluje jen občas, takže odradil všechna studia, která ho chtěla obsadit. Spoluvlastní několik menších sportovních týmů.

Jeri Ryan

Jméno herečky není tak známé, ale když se vysloví „Sedmá z devíti“, fanoušci sci-fi hned vědí, o jaké krasavici je řeč. Snímek Star Trek: Voyager se postaral o to, aby se pětapadesátiletá herečka stala snem mnoha fanoušků vesmírného dobrodružství.

Star Trek: Voyager je nyní kultovní klasikou, ale v prvních sezónách nebylo hodnocení skvělé. Producenti se rozhodli představit novou, poutavou postavu, aby zvýšili počet diváků. Fungovalo to. Jakmile se na obrazovce objevila Jeri Ryan, nerdi z celého světa byli uchváceni.

Herečka se stala fanynkou i dalších navazujících projektů, svou pozornost však upřela hlavně na vaření. Jeden čas dokonce vlastnila restauraci, ale později se spokojila s pozicí šéfkuchaře.

Angus T. Jones

Nejslavnější role Anguse T. Jonese byla v pořadu Dva a půl chlapa. Svou první hereckou práci jako dětský herec dostal, když mu bylo pět let. Za roli roztomilého syna jedné z hlavních postav získal několik televizních cen. Ve svém slavném období dokázal využívat svou popularitu k různým charitativním akcím.

Jako bohaté dítě si prošel složitým obdobím, dokonce byl na čas v sektě.

V současné době je zaměstnán v multimediální společnosti, která financuje a produkuje širokou škálu komunikačních služeb. 

Zdroje článku: