Letošní FF v Karlových Varech má hodně vymazlenou upoutávku, která zastínila většinu celebrit

Letošní FF v Karlových Varech má hodně vymazlenou upoutávku, která zastínila většinu celebrit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už tradičně se na filmové události roku v Karlových Varech předvedli jak úspěšní herci, tak i celá řada podivných „celebrit“, které nikdo vidět nechce, ale Johnny Depp je v upoutávce na festival naprosto dokonalý.

Trailer režírovaný Ivanem Zachariášem se odehrává v hotelu v Budapešti, což je jeho jedinou vadou na kráse. Vzhledem k vytížení hollywoodské hvězdy však asi nebylo možné upoutávku natočit v zemi, kde se festival koná.

Johnny Depp vchází do hotelu s pouzdrem na kytaru, aby se posadil k rozhovoru. Poté, co dostane „osobní otázku“, proč „nedostal“ cenu, když byl naposledy na festivalu, Depp odpoví: „Jsme tu, abychom si promluvili o hudbě, opravdu,“. Pak otevře pouzdro na kytaru a ukáže trofej, která má evidentně působit tak, že ji ukradl a přepsal si na ní své jméno. Celé je to hodně vtipné. Depp byl evidentně s návštěvou karlovarského festivalu v roce 2021 spokojený, když souhlasil s natočením upoutávky.

Není první světovou hvězdou, která se v propagaci FF ve Varech angažovala. Před ním už to byl třeba Mel Gibson, Helen Mirren, John Malkovich, Andy Garcia nebo Miloš Forman.

Johna Depp vyjádřil přání, že chce v upoutávce improvizovat, což se nakonec ukázalo jako výborný nápad a podle Zachariáše byl herec velice vstřícný a sympatický.

Depp si tak možná uvědomil, že se u nás na festivalu objevil v době, kdy byla jeho pověst kvůli aférce s Amber Heard hodně pošlapaná, ale Karlovy Vary ho přijaly s otevřenou náručí jako hvězdu první velikosti.

Nakonec se ukázalo po vleklém sporu, že z Amber Heard mluvila spíše zášť a závist než trauma z domácího násilí, které tak dobře prodávala všem médiím řadu měsíců. Johnny Depp si ovšem nenechal nařčení líbit a zažaloval svou bývalou ženu.

Johny Depp a Amber Heard
Johnny Depp a Amber Heard | Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock

Právě nedávno soud ve Virginii se sedmičlennou porotou dospěl k závěru, že si Depp za pomluvu zaslouží 15 milionů dolarů, a přestože po odvolání byla výše odškodného stanovena na částku přesahující deset milionů dolarů, herec tak získal alespoň částečné odškodnění, přestože odměna za práci, o kterou kvůli Amber přišel, byla mnohem větší.

Heard naopak v jednom z procesů vysoudila asi dva miliony dolarů. Mladá zlatokopka však nepočítala s tím, že kvůli skandálu přijde i ona o celou řadu pracovních nabídek, a protože na rozdíl od Deppa za sebou nemá hvězdnou kariéru, bude se jí jen těžko vracet do první filmové ligy.

Zdroje článku: