Laura z Románu pro ženy, která ztratila hlavu pro Pažouta, oslavila nedávno 44. narozeniny a má velkou rodinu

Laura z Románu pro ženy, která ztratila hlavu pro Pažouta, oslavila nedávno 44. narozeniny a má velkou rodinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Román pro ženy patří i po dvaceti letech k oblíbeným komediím, a to především zásluhou Simony Stašové, Marka Vašuta a výrazné slovenské herečky Zuzany Kanocz, která ztvárnila hlavní roli Laury, která sbírá milostné zkušenosti.

Od té doby se herečka trošku českým divákům ztratila z očí, ale i nadále se věnuje herecké kariéře, a právě v tomto období se objevuje v novém českém filmu s Reginou Rázlovou a Karlem Rodenem Tancuj, Matyldo.

Na rozdíl od své nejznámější role si Kanocz ve svém životě dopřála hned trojnásobné štěstí a s o pět let mladším partnerem Jurajem Lojem má tři děti.

Od natočení úspěšné komedie sice uplynulo pár let, ale slovenská herečka maďarského původu vypadá stále velmi dobře a postavu má stejně štíhlou jako před dvaceti lety.

Hereckou profesi si doma musela tvrdě prosadit, protože rodiče inženýři z ní chtěli mít lékařku. Ona však po studiu na maďarském gymnáziu zamířila na Vysokou školu múzických umění v Bratislavě, kde absolvovala v roce 2002 v oboru herectví. Na roli v Renčově Románu pro ženy si dva roky musela počkat. Popularita u českých diváků ji potom ještě za pár let přihrála roli v kriminálním seriálu Labyrint, kde si zahrála slovenskou policistku po boku Jiřího Langmajera.

Poslední ze tří dětí se herečce narodilo v roce 2018 a holčička dostala jméno Leyla. Doma už na ní čekali tehdy čtyřletý bratr Lucas a dvouletá sestra Izabella. Třetí těhotenství nebylo plánované, ale celá rodinka se na přírůstek těšila.

Kromě péče o rodinu stíhá štíhlá čtyřicátnice ještě divadlo a často se objevuje i v seriálech. Diváci ji mohli vidět ve slovenské Ordinaci v růžové zahradě, v úspěšném seriálu Superhrdinovia, v seriálech Za sklem, Inspektor Max nebo Milenky.

Romantickou komedii Román pro ženy si můžete připomenout už 11. ledna na Nova Cinema večer ve 20:00.

Zdroje článku: