KVÍZ: Na lovu – Nervozita neopouští lovkyně ani dnes. Možná budete mít při řešení našeho kvízu také okno

KVÍZ: Na lovu – Nervozita neopouští lovkyně ani dnes. Možná budete mít při řešení našeho kvízu také okno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro Kvízovou dámu a Belladonnu nebyly začátky před kamerou snadné, ale s nervozitou se popraly, a i když je ještě dnes občas pronásleduje, diváky statečně oslňují zářivými úsměvy i ohromujícími znalostmi. Ačkoli také někdy mívají smolný den…

Když Dagmar Jandová a Viktorie Mertová nastoupily do populární televizní soutěže Na lovu jako lovkyně, pochopitelně byly při natáčení nervózní. Dokonce i teď tam nějaká nervozita stále je, připustila Kvízová dáma v rozhovoru pro ČK LIVE, ale jistě je to lepší než na začátku. U Belladonny spíše záleží na momentální bilanci. Když zrovna prohrála, byla pak trošku rozhozená a nervóznější.

Otázek, u nichž později ani nedokázaly pochopit, jak na ně nemohly znát odpověď, už také zažily spoustu. To jen dokládá, že nikdo není neomylný. Někdy si člověk zkrátka nevzpomene, ačkoli je to úplně jasné a ví, že vlastně ví. Viktorie Mertová připustila, že takový moment, kdy má někdo pořádné okno, nastává snad v každém díle. Dostudovat témata, ve kterých si lovkyně zatím nejsou příliš jisté, nestíhají kvůli nedostatku času, ale snaží se.

Můžete se pokusit jim směle konkurovat – tak, že si projdete náš kvíz sestávající právě z problematických otázek ze soutěže Na lovu. Uspějete tam, kde Kvízová dáma a Belladonna neměly štěstí?

Zvládli jste všechny otázky s přehledem ostříleného lovce? Gratulujeme a doporučujeme vám vyzkoušet další neméně zajímavé kvízy.

Zdroj článku: