Jennifer Coolidge: Ze sexy Stiflerovy mámy se stala plastiková královna

Jennifer Coolidge: Ze sexy Stiflerovy mámy se stala plastiková královna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na talentované a kdysi nádherné herečce se podepsalo velké množství estetických zákroků. Strach ze stárnutí sebou nese ztrátu mimiky a nemožnost angažovat se v seriózním projektu.

Jenn Coolidge patří podle mnohých k nejvšestrannějším a nejtalentovanějším herečkám v Hollywoodu. Zahrála si ve více než 50 celovečerních snímcích a ve stovkách epizod různých TV seriálů a sitcomů. Viděli jsme ji třeba ve vedlejších rolích seriálů Přátelé nebo Sex ve městě. Když je ale tak talentovaná a všestranná, proč účinkuje převážně v komediích, parodiích a satirách?

Na konci srpna Jennifer oslavila své 59. narozeniny, tento věk by jí nikdo nejspíš nehádal. Podobně jako jiné známé herečky neunesla pomyšlení na to, že jednoho dne zestárne a poměrně brzo začala koketovat s estetickými zákroky. Začalo to dekoltem, pak si nechala napíchat rty, aby byly plnější, no a dnes má vyplněný celý obličej. 

Právě její nový vzhled jí připravil o možnost zahrát si v nějakém filmu, kde může onu všestrannost projevit. Místo toho jí vídáme jen v rolích ztřeštěných paniček jako v sitcomu 2 Socky nebo namyšlených dam, jako například v teenagerovském snímku Moderní popelka.

I díky takovýmto rolím se stala velice oblíbenou a našla si celou řadu obdivovatelů a fanoušků. Vzpomeňme třeba na roli manikérky v oddechové komedii Pravá blondýna, kde zářila po boku Reese Witherspoon. Největší věhlas jí ale přinesla role Stiflerovy mámy. Ta jí dá se říct inspirovala i v osobním životě, neboť v současnosti žije s o generaci mladším partnerem.

I když by mohla hrát vážné role v celovečerních dramatech, její obličej, který je takřka bez mimiky, jí v tom brání. Na druhou stranu se jí ale otevřely nové možnosti. Kromě originálního vzhledu má také nezaměnitelný hlas a v posledních letech aktivně dabuje animované filmy. Slyšet jsme ji mohli například v animácích Roboti nebo Alvin a Chipmunkové.

Sama v mnoha rozhovorech ale uvedla, že svých zákroků nikdy nelitovala, že se cítí krásnější a sebevědomější.