FOTOKVÍZ: Ukažte, zda znáte jména hereček ze seriálu našeho mládí Beverly Hills 90210

FOTOKVÍZ: Ukažte, zda znáte jména hereček ze seriálu našeho mládí Beverly Hills 90210
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Běžel mezi lety 1990 a 2000, ale naše srdce si podmanil zřejmě už napořád. Když se tenkrát objevil na obrazovkách a přivedl k nám svět amerických teenagerů, bylo to zkrátka něco extra. Na Beverly Hills 90210 se nezapomíná, ale otázkou je, zda to platí také pro jména tamních hereček.

Zlatá 90. léta u nás ovládl americký romantický seriál Beverly Hills 90210, jehož hlavní hrdinové byli mladí, krásní a úspěšní, proto jsme jim leccos záviděli. Zároveň jsme jim drželi palce, jelikož se potýkali s celou řadou každodenních starostí a problémů, které provázejí dospívání. V jejich světě se objevovaly drogy, alkoholismus, milostné trojúhelníky i nečekané těhotenství.

Ale kromě spolehlivého přísunu dramatických zvratů a pikantních zápletek jsme se na ten seriál dívali určitě také kvůli atraktivním herečkám, které jsou s ním spojované dodnes. Mnozí z nás si i po více než dvaceti letech vybaví Brendu, Donnu, Kelly, Valerii nebo Andreu. Jestlipak ale víte, jak se jmenují představitelky postav, jež vás kdysi oslnily? Tam už paměť možná trochu pokulhává. Třeba ji pomůže osvěžit náš zábavný kvíz, kde půjde právě o to – poznat skutečná jména hereček ze seriálu Beverly Hills 90210. Pusťte se do toho a zavzpomínejte na staré dobré časy.

Doufáme, že se vám kvíz o jednom ze seriálů našeho mládí líbil. Zkuste si ale třeba i nějaké další kvízy, protože koneckonců, těch populárních seriálů nebo filmů bylo už tenkrát opravdu víc než dost.

Zdroj článku:
  • Autorský text