Dexter 9. série

Dexter 9. série
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Michael C. Hall se vrací jako bestiální a zároveň sympatický zabiják Dexter Morgan. Podle stanice Showtime se můžeme těšit na deset dalších epizod. Fanoušci tedy mohou doufat, že produkce tentokrát zvládne natočit lepší konec nežli u osmé sezóny.

Druhá šance na pořádné ukončení

„Lost “, „Game Of Thrones “ a také „Dexter “- populární seriály jsou často omezovány na své konce, zvláště, když je příslušný konec – jako v těchto třech případech – mnoha diváky vnímán jako špatný. Možná se producenti seriálu přesně proto rozhodli sedm let po osmé sezóně znovu natočit jednu celou řadu „Dextera“. Aby natočili lepší, definitivní konec.  

Sedm let poté, co byl seriál ukončen, se společnost Showtime rozhodla oficiálně objednat pokračování seriálu „Dexter“ a natočit 9. sérii. Tento u režisérů a autorů scénářů velmi populární model tzv. „Limited Series“, má pro tvůrce velkou výhodu v tom, že mohou naplánovat celou zápletku, celý děj a každý detail až do poslední vteřiny, což je velká výhoda.

Na co se můžeme těšit?

Hlavní roli Dextera znovu převezme Michael C. Hall, o produkci se postará Clyde Phillips, jenž měl na starosti i velmi oblíbené řady 1-4. Co se týče kvality bychom se tedy nemuseli bát, že by nás čekal propadák. Šéf Showtime-entertainmentu Gary Levine prohlásil: „Tuto jedinečnou postavu jsme chtěli přivést zpět pouze tehdy, kdybychom měli šanci produkovat epizody, které kvalitativně odpovídají brilantní původní sérii“.

Pořad o sériovém vrahovi, který analyzuje krevní stopy jako forenzní vědec v Miami, byl vysílán v USA v letech 2006 až 2013. Získal řadu ocenění a nominací, včetně Golden Globe pro Michaela Halla.

Showtime pevně věří, že nová řada bude stejně, ba dokonce ještě úspěšnější než předešlé řady.

Natáčení začne až v roce 2021, takže si budeme muset na „Dexter – Season 9 (Dexter 9.série)“ ještě chvilku počkat.