Kdo získal Zlatou malinu 2020 za nejhorší film? Výherce kategorie nejhorší herec vás šokuje

Kdo získal Zlatou malinu 2020 za nejhorší film? Výherce kategorie nejhorší herec vás šokuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I letos byly udělovány slavné herecké anticeny Zlatá malina. Zatímco Oscary se všichni rádi chlubí, Zlatou malinu si nikdo do vitrínky dát nechce. Kdo získal anticenu za nejhorší filmové počiny?

I letos se udělovalo

I když již v březnu světem obcházela hrůza v podobě koronaviru, organizátoři anticen Zlaté maliny se rozhodli, že ještě trochu rozvíří stojaté vody filmového průmyslu a vyhlásí nejhorší slavné filmy za rok 2019.

Proč se ceny pořádají? Částečně jde o recesi. Ale svou roli v udělování cen hraje také zdravá provokace a šťourání do jinak velmi nabubřelého ega filmových producentů.

A kdo že si letos zasloužil toto nepopulární ocenění?

Nejhorší film

Pokud jste viděli, zřejmě uznáte, že tohle se opravdu nepovedlo. Nejvíce anticen, včetně Zlaté maliny za nejhorší film, dostal filmový muzikál Cats. Film je tak špatný, až působí hororově. Malin nakonec posbíral dokonce šest, to už je na slušný koktejl s mlékem…

Nejhorší herečka

Nejhorší herečkou se stala Hilary Duff za snímek The Haunting of Sharon Tate. Dostala se do slavné společnosti, na tuto cenu byly nominovány i další slavné dámy: Anne Hathaway za film Podfukářky a Ticho před bouří, Francesca Hayward za muzikál Cats, Tyler Perry za A Madea Family Funeral a Rebel Wilson za Podfukářky.

Nejhorší herec

Herecký výkon, který byl tak špatný, až byl doslova tristní, podle pořadatelů anticen letos předvedl slavný hollywoodský hezoun John Travolta. Tomu se podle nich ani za mák nepodařilo přesvědčit diváky o svých hereckých kvalitách ve snímku The Fanatic & Trading Paint. „Předčil“ tak i představitele ikonického Ramba, Sylvestera Stalloneho, který byl také nominován.

Na závěr uveďme, že vykoupení z řád malinovníků si letos zasloužil Eddie Murphy, protože film Jmenuju se Dolemite se povedl, a tak si herec odnesl cenu „odmalinování.“ Gratulujeme!