Jak dnes žije a vypadá Rudolf Hrušínský, který před 33 lety běhal nahý po náměstí ve filmu Discopříběh

Jak dnes žije a vypadá Rudolf Hrušínský, který před 33 lety běhal nahý po náměstí ve filmu Discopříběh
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poprvé se tento film vysílal před dvaatřiceti lety a stal se mezi diváky velmi populárním a oblíbeným. Hlavní hrdina Jirka Horáček, kterého ztvárnil Rudolf Hrušínský, tráví hodně času na diskotékách. Jak vypadá a žije po 33 letech?

Kariéra

V Discopříběhu hrál ve svých 16 letech, což odstartovalo jeho herectví. V dospělosti se filmu věnoval málo, na několik let přesídlil do Španělska, kde si otevřel bar. Každé tři měsíce musel žádat o vízum, aby v zemi mohl pobývat legálně. Poté se vrátil zpět do Česka a objevil se v několika filmových projektech.

Filmová rodina

Ta je teda obrovská. Jeho tatínkem je Rudolf Hrušínský mladší, kterého známe ze seriálu Ulice. Jeho děda Rudolf Hrušínský působil i jako divadelní a filmový režisér. Herci byli i jeho pradědeček a prababička. Jeho strýcem je Jan Hrušínský, kterého známe například z filmových pohádek Jezerní královna nebo Jak se budí princezny. Také jeho teta Miluše Šplechtová je herečkou. Dokonce i sestřenice Kristýna Hrušínská se objevuje ve filmovém průmyslu. Mají to prostě v krvi.

Filmy

V roce 1985 se poprvé objevil ve filmu Vesničko má středisková, poté si zahrál mladého Jirku Horáčka v obou dílech Discopříběhu. V roce 1993 si zahrál mladíka z Anglie ve filmové komedii s hororovými prvky – Svatba upírů. Velmi známý je i z komediálního filmu Byl jednou jeden polda, který natočil režisér Jaroslav Soukup. Dále se objevil ve filmech Kvaska, Tacho a Decibely lásky.

Soukromý život

Své soukromí si před ostatními dost hlídá. Po čase se ale svým životem pochlubil. Před čtyřmi lety se oženil s Martinou Hrušínskou. Svatba proběhla v krásné Itálii, kde má Rudolf Hrušínský část své rodiny. Manželka je manažerkou, takže spolu hodně cestují. Dětí se zatím nedočkali, ale i tak dvojice vypadá velmi spokojeně.