Seriál Jedna rodina rozšíří své řady o krásnou Saru Sandevu. Zahraje si trošku povrchní zdravotní sestru

Seriál Jedna rodina rozšíří své řady o krásnou Saru Sandevu. Zahraje si trošku povrchní zdravotní sestru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová řada Jedné rodiny přináší několik hereckých posil, jméno Sary Sandevy však diváky překvapilo, snad proto, že zaznělo až na poslední chvíli. Tvůrci si tohle příjemné překvapení dlouho nechávali pro sebe. Teď už víme, že si mladá herečka zahraje zdravotní sestřičku Báru Mlejnkovou.

Natáčení Jedné rodiny herečku nadchlo

Ve druhé sezóně seriálu Jedna rodina se objeví hned několik nových postav, mezi nimi i Bára Mlejnková v podání spanilé Sary Sandevy. Ta se na obrazovce ukáže poprvé až za několik týdnů, ale už teď se s její novou rolí můžete seznámit.

„Já se s Bárou teprve nějak sžívám, ale myslím si, že v téhle fázi, co teď točíme, je dost zhrzená. Jinak je to strašně fajn holka, má trošku ráda víc povrchní svět, ale zároveň si myslím, že je dost vzdělaná a inteligentní,“ prozradila herečka pro pořad TV Nova. Z natáčení Jedné rodiny má radost, mile ji totiž překvapila pohodová a přátelská nálada na place. „Po strašně dlouhé době mám to, že se na něco fakt hrozně moc těším. Ti lidé jsou fajn, je to v hrozně příjemné atmosféře, není tady žádný tlak, nic takového. Potom vás baví pracovat a vymýšlet a vznikají i hrozně hezké herecké akce.“

Berenika Kohoutová a Sara Sandeva na setkání k seriálu Jedna rodina
Berenika Kohoutová a Sara Sandeva na setkání k seriálu Jedna rodina | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdravotní sestřička, která má před svatbou

Účast Sary Sandevy v seriálu tvůrci tajili do poslední chvíle, snad aby divákům připravili co možná největší překvapení. Společně s ní přibudou k již známým hrdinům také další hvězdné posily: Sandra Pogodová, Cyril Dobrý a Erika Stárková.

Pro redakci eXtra.cz představila Sandeva svou postavu jako zdravotní sestřičku pracující na klinice IVF. Je zasnoubená, a tak by se v nejbližší době měla dočkat svatby. Jestli tomu tak skutečně bude, se však teprve uvidí. Vyjádřila i svůj názor na střídavou péči, která je ústředním motivem rodinného seriálu:

Občas to tak život zařídí a někdy nemáte na výběr. V tu chvíli je nejdůležitější, aby fungovala komunikace a dítě se cítilo šťastně na obou stranách rodiny.

Sara Sandeva sní o exotickém Bali a jeho chrámech

V jednom z rozhovorů se herečka rozpovídala i o své vysněné dovolené. Tu obvykle ráda tráví aktivně, ačkoli se nepokládá za právě vášnivou sportovkyni: „Mám léto napůl pracovní, ale zároveň jsem si tam udělala dovolenou… Jsem typ člověka, co se rád válí na pláži a pak druhý den jede někam na výlet, ale sportovně nejsem moc zdatná, takže ten sport do toho úplně nezapadá. Takový můj sen je Bali a podívat se do nějakého chrámu, na to myslím často.“

Sara Sandeva, Eva Holubová a Berenika Kohoutová
Sara Sandeva, Eva Holubová a Berenika Kohoutová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nejdůležitější však je pro ni její vlastní rodina, za níž se každý rok vydává do zahraničí, přesněji do Makedonie, kde se narodila. Když se tam sejdou opravdu všichni, stojí to prý vždycky za to. Tím, jak se nemohou vídat denně, si toho váží mnohem víc.

Nové díly seriálu Jedna rodina můžete sledovat každé úterý od 29. srpna 2023 ve 20:20 na TV Nova, případně s týdenním předstihem na Voyo.

Zdroje článku: