Děti z Jedné rodiny: Představitelé malých hrdinů mají herectví v genech

Děti z Jedné rodiny: Představitelé malých hrdinů mají herectví v genech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jedna rodina, komediální seriál TV Nova, vypráví o třech rodinách svedených dohromady střídavou péčí. Nepřekvapí tedy, že důležitou součást příběhu tvoří děti, jejichž představitelé mají herectví v krvi. Najdeme mezi nimi praneteř Tomáše Töpfera či nadaného mladíka s maďarskými kořeny.

Statečná Denisa necouvla ani před skokem z okna

Denisa Biskupová (22) je už sice dospělá, přesto ji snad ještě můžeme zařadit do naší dětské seriálové party. V Jedné rodině září po boku herce a zpěváka Adama Mišíka (26), s nímž tvoří zamilovanou dvojici. Objevila se také ve filmech Hodinářův učeň (2019), Vánoční příběh (2022), Prezidentka (2022) nebo Bábovky (2020), kde ona i Jana Plodková odmítly dablérky při natáčení seskoku z okna. Je tedy zřejmé, že odvážnou Denisu jen tak něco nerozhodí. Účinkovala rovněž v seriálech Pan profesor (2021) a Jitřní záře (2022). Vedle herectví se věnuje dabingu dětských filmů.

Martina s Dominikem
Martina s Dominikem | Zdroj: TV Nova

Sebastian si umí představit střídavku, ale nechtěl by ji

Sebastian Pöthe (13) se v Jedné rodině zhostil úlohy třináctiletého Vaška, s nímž má prý leccos společného. Oba s oblibou tráví čas venku i doma u počítače a jejich rodiče jsou rozvedení. Střídavou péči by si ale Sebastian nepřál. Žije s mámou poblíž Prahy a po tátovi zdědil maďarské kořeny. Mluví tak velmi dobře česky i maďarsky. Herectví se věnuje prakticky od plenek, zároveň se zajímá o divadlo, taneční styl breakdance a dabing. Pamatovat si ho můžete např. z filmů Anthropoid (2016), Balada o pilotovi (2018), Hodinářův učeň (2019), Mazel a tajemství lesa (2021) nebo Princezna zakletá v čase 2 (2022). Jestli se herectvím bude zabývat i v dospělosti, to zatím neví. Uvažuje totiž i o jiné práci, a to v oblasti filmování. V prvé řadě by ale rád šel na vysokou.

Z baletky Lotti se díky natáčení stala milovnice tance

Ptáte se, jestli má Lotti Töpfer (12) něco společného s Tomášem Töpferem (72)? Odpověď zní: ano. Je to jeho praneteř, tedy vnučka jeho bratra Pavla. Kromě toho, že už absolvovala řadu hereckých kurzů, získala také angažmá v pražském Divadle na Vinohradech, kde ostatně Tomáš Töpfer řediteluje.

Lotti je nadšená baletka, ale v Jedné rodině ztvárňuje vášnivou tanečnici Elišku. Během natáčení přirostly latinskoamerické tance k srdci i jí samotné. „Baví mě to moc. Je to super i pohybově a že mám díky natáčení nějaký sport,“ řekla v rozhovoru pro pořad TV Nova. Do té doby se latině ani standardním tancům nevěnovala, a tak pro ni bylo pochopitelně náročné naučit se různé kroky. Teď by v tom ráda pokračovala i mimo natáčení.

Sympaťák Oliver je vnukem slavného kaskadéra

Dá se říct, že i představitel Johana, desetiletý Oliver Vyskočil, se pro herectví narodil. Jeho dědečkem byl známý kaskadér Karel Engel, kterého si vnuk pamatuje např. coby kata z Arabely nebo kaskadéra z filmu Limonádový Joe.

Sám Oliver si už stačil zahrát v několika filmech a seriálech. Zmiňme např. Bábovky (2020), Přání Ježíškovi (2021), Lásku na špičkách (2021) nebo nejnověji Mimořádnou událost (2022), ze seriálů pak Slunečnou (2020) či Půlnoční zpověď (2023).