Fenomén StarDance: Jak to hvězdám tančí a jak ovlivní pozitivní koronavirový test Terezy Kostkové průběh soutěže

Fenomén StarDance: Jak to hvězdám tančí a jak ovlivní pozitivní koronavirový test Terezy Kostkové průběh soutěže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeden z pořadů ČT, který si stabilně udržuje velice silnou popularitu, se roztančil v plné kráse. Teď ovšem musí řešit nepříjemnosti spojené s pozitivním testem moderátorky.

A také už byl vyřazený první soutěžní pár. Pavel Trávníček se v soutěží nestihl ani zahřát. Přitom si herec pochvaloval, jak mu taneční dril prospívá. S ním se se soutěží rozloučila i stále usměvavá Veronika Lálová.

V soutěži tak zůstává devět soutěžních párů. Herečka Simona Babčáková si v soutěži dohání dluh z mládí, kdy se bála chodit do tanečních, protože si nebyla jistá, že ji někdo vyzve k tanci. Teď se chce naučit co nejvíce tanců. Jejím partnerem je Martin Prágr.

Určitě největším překvapením soutěže je mladá nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká. Partnerem jí na parketu je Marek Dědík. Jana Cinu není třeba představovat. Třiatřicetiletý herec s klukovským výrazem má za sebou celou řadu seriálových rolí a v soutěží mu dělá partnerku Adriana Mašková, která si pochvaluje, jak ji soutěž pomáhá navazovat nová přátelství.

Zdeněk Godla se zviditelnil hlavně seriálem Most. Zajímavá postava, která má za sebou i pětileté vězení za loupežné přepadení, je teď vidět v menších filmových a seriálových rolích poměrně často. Do soutěže původně jít nechtěl, ale když poznal, jak vše funguje, je rád, že nabídku nakonec přijal. Partnerkou mu je Tereza Prucková, která ráda vzpomíná hlavně na první ročník soutěže, kdy nikdo nevěděl, co očekávat.

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčová si jako jedna z mála neprofesionálních tanečníků soutěže nestěžuje na tvrdý tréning. Díky sportu, kterému se věnuje, je na dřinu zvyklá a taneční soutěž bere jako příjemné zpestření. Partnera jí dělá Michal Necpál.

Zdroj: Archiv ČT

Tereza Černochová je v jednom kole a musí si hlavně zorganizovat vedle náročného tréningu i péči o rodinu a nemůže ošidit ani svou činnost v kapele. Tančí s Dominikem Vodičkou, který je v soutěži podruhé. Když si prožíval svou premiéru, rovnou soutěž vyhrál. I herečka Marika Šopovská musí tanec a práci zkombinovat s péčí o děti. Se synem už soutěž živě řeší. Na parketu ji vede Robin Ondráček.

I sportovec Tomáš Verner je na tvrdý dril zvyklý, přesto i on je překvapený náročností tréningu. V soutěži ho provází Kristýna Coufalová. Skupinu uzavírá zpěvák Mirai Navrátil, kterého na parketu doprovází Lenka Nora Návorková.

StarDance v tomto okamžiku řeší problém s koronavirem. Moderátorka Tereza Kostková má pozitivní test na koronavirus, a tak se musí vyřešit, co bude dál. Všichni doufají, že soutěž pojede dál a oblíbená moderátorka jen vynechá jeden soutěžní večer. Marek Eben je dostatečně zkušený moderátor, aby večer zvládl uvádět sám.

Zdroj: Archiv ČT

Zatím nikdo ze soutěžících, ani porota ve složení Richard Genzer, Jan Tománek, Zdeněk Chlopčík a Tatiana Drexler, test pozitivní nemají. Vzhledem k velkému zájmu, kdy první díl soutěžního večera sledovalo 1,618 milionů diváků, by to byla velká škoda, kdyby byla soutěž přerušena.

Pár zajímavostí

V soutěži se vystřídalo 98 osobností a 49 profesionálních tanečníků. Vavříny vítezství si vytančili Roman Vojtek, Aleš Valenta, Dana Batulková, Pavel Kříž, Kateřina Baďurová, Anna Polívková, Marie Doležalová, Zdeněk Piškula, Jiří Dvořák a Veronika Khek Kubařová.

Určitě zajímavé je, že Anna Polívková měla po soutěží téměř šestiletý vztah se svým o 11 let mladším tanečním partnerem Michalem Kurtišem. Ve StarDance to zajiskřilo také mezi Jitkou Čvančarovou a Petrem Čadkem a Marie Doležalová se k lásce protančila s Markem Zelinkou.

Zdroj:

https://www.ceskatelevize.cz

https://www.ceskenoviny.cz