Drbárna ze ZOO: Návrat Petra, přepadení Alice, svatba Heleny a další novinky

Drbárna ze ZOO: Návrat Petra, přepadení Alice, svatba Heleny a další novinky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Malá ochutnávka z nadcházejících epizod je tady! Co všechno naše seriálové postavy čeká? Někdo se dočká vysněné svatby a na řadu přijde doslova lavina nepředvídatelných událostí, akcí a romantiky.

Co čeká v nové sezóně jeden z nejstabilnějších páru seriálu

Sid s Adamem
Sid s Adamem | Zdroj: FTV Prima

Sid a Adam už toho spolu zažili hodně a párkrát do vypadalo, že se rozejdou. Nakonec všechny životní zkoušky přečkali, ale nový rok jim přinese staré problémy. Je jasné, že se vše bude točit kolem Mártyho.

Sid a Adam se umí na všem shodnout, až na Mártyho. Adam zná Mártyho z vojenských misí a nedá na něj dopustit. Sid je naopak od prvního setkání s jeho kamarádem trochu nervózní a sama ani neumí vysvětlit, proč z něj nemá dobrý pocit. Měla ho za vraha, potom za podvodníka. Jenže nic nedávalo smysl, a nakonec si musela přiznat, že je trošku zaujatá.

Pro klid ve vztahu nakonec od sledování Mártyho upustila. Dokázala se vyrovnat i s tím, že se Márty začal dvořit Alici. Ale někde v hlavě jí stále bliká červená kontrolka, aby se před tímto člověkem měla na pozoru.

Změna nastane v okamžiku, kdy se spřátelí s novou kolegyní Julií. S její pomocí začne odkrývat všechny Mártyho prohřešky. Tentokrát bude mít v ruce dost důkazů a k nim silné argumenty, aby všem předvedla Mártyho v jeho pravé podobě. Dokonce i Adam pochopí, že se v kamarádovi pletl. Jediná Alice bude i nadále Mártyho bezmezně obdivovat.

Adamovi se vrátí jeho zdravotní problémy, a tak se Sid bude věnovat hlavně jemu. Sama se zraní v pavilonu žiraf a Alice si bude muset poradit sama.

Alice je ve svém věku úplně naivní a ani Sidonie nedokáže zabránit štědrému sponzorování Mártyho

přepadení Alice
přepadení Alice | Zdroj: FTV Prima

Alice se zamilovala jako malá holka a není na světě síla, která by jí přivedla k rozumu. A Márty z ní tahá peníze ve velkém. Vždy přijde s historkou a ona mu na všechno skočí. Chudák ženská. Podvodník si dokonce vymyslel sestru, která nutně potřebuje peníze.

Pravda je mnohem jednodušší. Mártyho dohnaly dluhy u lichvářů a přišel na způsob, jak si peníze bezpracně obstarávat. Alice není první ani poslední naivka, kterou obral. Podvodník je tak sebejistý, že přestal být opatrný. Také se začínají objevovat další ženy, které podvedl a okradl. A chtějí své peníze zpět. Aby je umlčel, musí jim dluhy začít vracet. Všechno mu vychází, je hodně mazaný, ale když už je lží příliš, začíná se v nich ztrácet.

Najevo vyjde i skutečnost, že práci na ministerstvu neopustil dobrovolně, protože ho nebavilo sedět za stolem. Vyhodili ho za podvody a je vyšetřovaný na svobodě.

Alice sice dostane zásnubní prsten, ale vzápětí je přepadená a okradená o všechny šperky. Prsten už totiž jednu majitelku má, a tak je jasné, kdo za přepadením stojí. Dojde to konečně bohaté vdově? Uvěří konečně své dceři?

Nové osudy pro Elišku, Petru a ředitelku Roklovou a příchod Julie

Roklová a Kristýna
Roklová a Kristýna | Zdroj: FTV Prima

Jak už bylo před časem oznámeno, Lucie Polišenská se rozhodla seriál opustit. Její postava už ji trochu nudí a zdaleka s ní není tak spokojená, jako když točila Slunečnou. Eliška přijme nové pracovní výzvy a uvítá nabídku na práci v Africe. Na to, co bude se syny a se snoubencem Břéťou, si musíme počkat.

I Veronika Freimanová před časem oznámila, že po dohodě s produkcí bude mít její postava stále menší prostor, a nakonec se ze seriálu Marie Roklová vytratí úplně. Herečka si chce odpočinout a užívat si vnoučata.

Na sympatickou mladou veterinářku Petru Váchovou praskne, že celou dobu v ZOO kradla, a tak se s ní vedení jednoduše rozloučí. Berenika Suchánková se tedy také se seriálem loučí.

Do ZOO nastoupí nová ošetřovatelka Julie Krátká (Jana Bernášková). Ani ona nebude úplně bez šrámů z minulosti. Je to týraná žena, která jednoho dne vzala malého syna Ivana a utekla od násilníka. Na každém místě se zdržuje jen tři měsíce, potom za sebou maže stopy. V novém působišti najde dobrou přítelkyni, jenže tři měsíce utečou jako voda, a tak se Julie bude muset rozhodnout, zda znovu uteče, anebo se s pomocí Sid postaví svému despotickému manželovi.

Viky se opět potká s Petrem, Filip se bude starat o malou neteř, kterou si zahraje jeho skutečná dcera

Viky s Filipem
Viky s Filipem | Zdroj: FTV Prima

Viky dostane nabídku snů a má možnost odjet do Itálie a pracovat v zahraniční firmě. Filip není proti. Mohl by dělat trenéra ve fotbalovém klubu. Ale jak už je to u Viky pravidlem, ráda mění své plány. Nakonec se tedy nikam nejede.

Možná kdyby tušila, jaká pohroma do její domácnosti přijde, tak by odjela. Jednoho dne na dveře bytu zaklepe malá neteř Josefína (Josefína Klusová). Filipova sestra má problémy a nenašla jiné hlídání. Malá Pepina ale není žádný andílek a do harmonického soužití nepřináší dobrou atmosféru.

A potom se to stane. O jeho návrat si divačky psaly dlouhé měsíce a teď se dočkají. Robert Urban se objevuje na scéně. Nikdo nechce vědět, jak to s Petrem dopadne, protože na to si pěkně počkáme. Vydrží vztah Viky a Filipa tuto velkou zkoušku? Bude Filip o svou lásku bojovat?

Albert se vrací, ale žádná velká love story s Kristýnou se nekoná

David Gránský si potřeboval od seriálu odpočinout a jeho odchod byl dočasný. Teď se jako Albert vrací zpět a odbornice na vztahy ostatních Kristýna bude konečně řešit svůj milostný život.

Dominika má asi nějaký důvod, proč by jí mělo vadit, že je Albert s Kristýnou, a tak se jednoho dne, stejně jako Charlie, Albert probudí vedle Dominiky v posteli a nic si nebude pamatovat.

Albert se tomu postaví čelem a přizná se. Kristýna to však neocení a vezme tuto událost jako záminku k rozchodu. Po návratu Alberta si musela přiznat, že už k němu tak silné city necítí.

Nekonečný příběh mezi Katkou a Charliem pokračuje

Mají se rádi, ale Katka si uvědomila, že by nikdy od Dominiky neměli pokoj, a tak se rozhodla se od Charlieho držet dál. V podstatě ho tím chce chránit, ale on to tak nevidí. Nakonec se rozhodne k definitivnímu řešení a i s dědou se odstěhuje.

Další osud dvojčat a bratrů

Marek Rokl
Marek Rokl | Zdroj: FTV Prima

Kamil je zatrpklý, protože si z něj nevlastní sestra Dominika udělala poskoka a on si někde musí svůj hněv vybít. Když se mu naskytne možnost, aby koupil dům, kde mají Marek s Vojtou bar, tak ani na moment nezaváhá a hned dává Markovi výpověď z nájmu.

Marek se s tím jen hodně těžce vyrovnává a shání nový prostor. Právě v této době se dozví, že je Tereza těhotná. Dvojčata i přes těhotenství podnikají, ale i mezi ně Dominika zasekne klín. Dohodí jim velkou zahraniční zakázku. Tereze se na tom něco nezdá a nechce do toho jít. Její sestra je naopak nadšená a bere to jako příležitost k získání peněz, které se nastávajícím matkám mohou hodit. Holky se budou muset domluvit, nebo půjde každá svou vlastní cestou. Jak to nakonec asi dopadne? A najde Marek místo, kde by dál mohl provozovat bar?

Frantovi půjde hlava kolem a Helena Pechová se konečně vdá

Fanda
Fanda | Zdroj: FTV Prima

A dokonce to bude vtipné jako v mexické telenovele. Pechová si vezme Olina a jak se ukáže, ten je biologickým otcem Fandy Kolmana. Chudák kluk se sotva vyrovnal s tím, že nevědomky randil se svojí biologickou matkou, a teď se pozná i s otcem. A určitě bude zajímavé sledovat, jak si povede ve vztahu se Sylvou. A co asi na Olina řekne Hubáčková?

Zdroje článku: