Drbárna ze ZOO: Markéta sice Petra v seriálu neulovila, ale v soukromí je tomu možná jinak

Drbárna ze ZOO: Markéta sice Petra v seriálu neulovila, ale v soukromí je tomu možná jinak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Michaela Petřeková (25) jako Markéta téměř dosáhla svého a dotlačila soudce Petra (Roberta Urbana) k oltáři, nebyla moc oblíbená. Nesnášely ji děti, na které zůstal Petr sám, Ilonka i Viky. Nelíbila se ani Danuši. Nakonec ze svatby sešlo, Markéta slibovala pomstu a na čas se z děje ztratila.

Když se Markéta po čase do seriálu vrátila, byla už úplně jiná. Přestože by neměla nic proti vztahu s Charliem, nakonec pochopila, že z jeho strany zájem není a jejich vztah bude pouze pracovní. V seriálu už se Markéta s Petrem nepotkala.

V soukromém životě to má mladá herečka trochu jinak. S Robertem Urbanem (36) si totiž padli do oka už během natáčení seriálu ZOO.

Michaela Petřeková však byla v té době zadaná se stejně starým Matějem Petrákem, který se objevil v seriálu Pan profesor. Problém ve vztahu nastal v okamžiku, kdy začala být Michaela díky seriálové roli potvory slavnější než její přítel, který to špatně nesl.

Pár se také nemohl shodnout na budoucnosti. Petrák by už nejraději chtěl děti, ale Michaela si právě začala užívat popularitu a rozhodně neměla v úmyslu skočit do role matky. Obzvláště pět dětí, které si její partner přál, nebylo součástí jejích plánů. Na rozdíl od Markéty, která by kvůli svatbě zaprodala i duši, Michaela se rozhodně do vdávání nehrne, a tak její vztah s partnerem, který měl úplně jiné plány než ona, ztroskotal.

Po roce se k sobě sice na čas zase vrátili, ale Michaela dostala šanci zahrát si v seriálu Extraktoři, kdy natáčela v Turecku po boku Jakuba Štáfka (32). Kvůli roli musela dát dolů pár kilogramů a strávila několik týdnů v zahraničí.

Po návratu domů se tak často zmiňovala o Štáfkovi, až Matěj Petrák pojal podezření, že má v lásce soka. Vztahu to neprospělo a pár se opět rozešel.

Jak to vypadá, Michaela má v současné době velice úzký vztah s Robertem Urbanem. Přestože se na natáčení ZOO už nepotkávají, šeptá se, že i Urban je v současnosti volný a tráví hodně času ve společnosti Michaely. To, co se nepovedlo seriálové Markétě, by tak mohlo vyjít samotné Petřekové. Je však jasné, že je Urban, který je jednak díky seriálové roli, jednak kvůli muzikálu Tarzan, kde získal hlavní roli, mezi ženami hodně v kurzu. Také už mu táhne na čtyřicítku a možná by rád založil rodinu, což by pro Petřekovou znamenalo zásadní životní změnu v okamžiku, kdy se jí začíná v práci hodně dařit.

Zdroje článku: