Drbárna ze ZOO: Další falešná těhule a Oidipův komplex v podání Kolmana

Drbárna ze ZOO: Další falešná těhule a Oidipův komplex v podání Kolmana
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanda se zamiloval do Hubáčkové. Je to jediná žena, která mu rozumí. Katka si odjela odpočinout od náročné dřiny a její otec z Charlieho vytáhl peníze. Přelstít drsného podvodníka není tak složité. Viky a Filip stráví víkend v posteli, jen trochu jinak, než si plánovali, a Sid vleze Mártymu do telefonu.

Fanda má tak velké srdce, že jeho biologická matka netuší, jak synovi šetrně sdělit, že není ta pravá osoba, se kterou by měl randit. Není však schopná mu pravdivě vysvětlit, že o něj má zájem, ale naprosto odlišný, než jak se on domnívá. Hubáčková sice zkusí roli dohazovačky, ale je pozdě. Franta už ji má plnou hlavu a jde si za svým. Už otrhal všechny kvetoucí rostliny na záhonech v ZOO, aby své vyvolené naznačil, jak vážně to myslí.

Zdroj: FTV Prima

A ukňouraná Kristýna sice moralizuje, ale ani ona neví, jak Frantu zabrzdit a přitom mu neublížit. Asi by nebyl takový problém sehnat falešného nápadníka pro Hubáčkovou, ale to není dostatečně akční řešení pro tak „dějem nabitý“ seriál.

Sid a Márty

Sid už neslídí po ZOO a nesleduje Mártyho, ale s prací to moc nepřehání. Tedy pokud se za práci nepovažuje podávaní ovoce Elišce, která je krájí na čtvrtky. Eliška Sid domlouvá, že už by měla pustit Mártyho z hlavy, ale ona to nedokáže. Pozvání na grilovačku s Mártym, se kterým přijde Adam, odmítá. Nakonec si však přece jen svoje podivné chování uvědomí a pozve Mártyho na grilování domů. V jednom okamžiku se podívá Mártymu do telefonu a najde textovku plnou srdíček od své matky. Představa, že by Márty měl nahradit jejího otce, se jí moc nezamlouvá, ale asi tuší, že s tím nic neudělá.

Alice a Sid
Alice a Sid | Zdroj: FTV Prima

Alespoň trošku zábavná Viky

Viky si plánuje romantický víkend, ale už od začátku je osud proti tomu. Petříka si sice odvezla Danuše, ale auto, kterým měli odjet na romantický víkend, má poruchu. Chvíli poté Viky zjistí, že rezervovat si pokoj je nad její síly a rezervaci udělala až na další měsíc. Náhradní ubytování nikde nenašla. Evidentně je romantické ubytování nedostatkovým zbožím. Filip se tak vydal pro šampaňské, aby si udělali romantiku doma. Vrátil se s pizzou.

Později se přesto „nějaké bublinky“ doma objevily. Do bytu však vpadla vlezlá sousedka, která trvala na tom, že se musí podívat na svou oblíbenou telenovelu a televize se raději rozbila, aby to už nemusela snášet. Viky televizi nemá, takže sousedka se uhnízdila v její kuchyni, aby si seriál shlédla na notebooku. A snědla jim pizzu. Filip tak jako druhý pokus objednal sushi, ale to moc dobře nedopadlo, a tak místo vodopádu rozkoše se s Viky střídali na záchodě. A ještě v touze romantické koupele ve dvou vyplavili sousedy. Teprve poctivý vývar v baru jim uklidnil žaludky. Bohužel se potom nemohli dostat domů, protože zámek vchodových dveří už byl moc unavený a odmítl další službu. Jeřábková tak asi potom jako trest za snědenou pizzu musela uklízet svůj záchod, kam musel ve spěchu Filip bez svolení prchnout, jinak by se nejspíš…

Mafián Charlie se nechá ošálit otcem Katky

Katka byla zřejmě unavená neustálým krmením pěti psů, které opečovává v klecích a přepravkách v útulku, a odjela si odpočinout. Útok Dominiky tak čekal na jejího otce. Není sice úplně jasné, za co chtěla Dominika tak velkou sumu peněz. Nejspíš to neví ani scenárista, protože sponzorské dary se asi zpětně neproplácí, ale Kytka musel zasáhnout. Potřeboval peníze, a tak si vzpomněl na Charlieho. Se soucitem moc nepochodil, a tak přišel s tím, že je Katka těhotná. Zmatený Charlie mu tak peníze dal a Dominika, která navrhla Kytkovi, že dluh mohou srovnat převedením pozemku do jejího vlastnictví, odešla jen s tučnou obálkou.

Opravdu by nešlo u psaní dalších osudů seriálových postav trochu přemýšlet?

Zdroje článku: