Drbárna ze ZOO: Charlie se přiznal k nevěře a dostal výprask

Drbárna ze ZOO: Charlie se přiznal k nevěře a dostal výprask
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid stále vymýšlí, jak zjistit pravdu, Eliška zase dumá, kterého ze dvou nápadníků si nechá, a Dominice konečně jednou řekl někdo jasné ne. Charlie už měl jejího vydírání dost a musel to zastavit. Kristýna si vsugerovala, že Hubáčková chce nějak Fandu využít, pravda ji však zaskočila.

Sid zkusila zavolat na číslo, které jí dala Hubáčková, ale moc nepochodila. V hlavě se jí zrodil nový plán. Musí se do gangu motorkářů infiltrovat! Je přece docela hezká, tak prostě bude dělat nadšenou fanynku.

Zdroj: FTV Prima

Eliška nad jejím nápadem kroutila hlavou. Přišlo jí to přece jen trochu nebezpečné. Jenže neměla zrovna chuť něco své mladé spolupracovnici vymlouvat. V hlavě se jí už pár dní honí myšlenky jen na její dva nápadníky a vůbec neví, co si s tím počít. Robert už si počkal i na kluky před školou a kudy chodí, tudy vytrubuje, jak ji miluje. Přišel za Eliškou, že by vzal děti na výlet a zařídil jim nocleh na hradě. Ta si vymyslela, že kluci jedou se svým otcem na výlet na kolech, a nakonec jim výlet opravdu domluvila.

Eliška už se konečně rozhodla

Jenže jejich otec si to rozmyslel a kluky uplatil, aby si zařídili program sami a přespali u kamarádů. Naštěstí je potkal Břéťa a nestihli se dostat do maléru. Vzal je k Raulovi na ryby, kde přespali v bezpečí. Eliška nakonec zjistila, že s otcem nejsou, a byla hodně překvapená, kdo jim dělal chůvu. Tím si Břéťa získal plusové body a také se od kluků dozvěděl, že má konkurenci.

Hubáčková
Hubáčková | Zdroj: FTV Prima

Kristýna sleduje už delší dobu Petru Hubáčkovou a její vřelý vztah k Fandovi se jí zdá být podezřelý. Napadlo ji, že by to mohla být nějaká podvodnice, která si naivního a dobráckého hromotluka vyhlédla a má s ním něco v plánu. Když s tím za Hubáčkovou přišla, ta ji opakovaně ujišťovala, že s Fandou má jen ty nejlepší úmysly. Moc Kristýnu nepřesvědčila, a tak ji tak intenzivně sledovala, až to Petra nevydržela a řekla jí svůj příběh. Když se Fanda narodil, bylo jí šestnáct let a dala ho k adopci. Celý život si to ale vyčítala, a nakonec ho našla. Proto vzala práci v ZOO, aby s ním mohla trávit čas.

Charlie se přiznal k nevěře

Dominika si pochvalovala, jak byla složka s informacemi o Polákovi užitečná a hned Charliemu volala, že chce materiál i na Bavora. Jenže Charlie nemá chuť s podezřelou Dominikou spolupracovat. To zrzku nezajímá. Když složku nedostane, řekne Katce o vášnivé noci, kterou spolu prožili.

Charlie pochopil, že tak by to už mohlo být napořád, a tak se Katce přiznal sám. Její reakce byla rychlá. Vrátila mu prstýnek a odešla. Alespoň okamžik, kdy se Charlie vysmál Dominice do očí, mu přinesl trochu uspokojení. To ještě netušil, že se v baru potká s Katčiným otcem, který ho několikrát před celým barem přetáhl holí.

Zdroje článku: