Co dnes dělá hvězda Super drbny Jessica Szohr? Nafotila odvážné fotky a s fešným hokejistou pečuje o dvouměsíční dceru

Co dnes dělá hvězda Super drbny Jessica Szohr? Nafotila odvážné fotky a s fešným hokejistou pečuje o dvouměsíční dceru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jessica Szohr je americká herečka. Televizní diváci ji mají v paměti především jako Vanessu Abrams ze známého seriálu Super drbna. Co dělá sympatická herečka dnes?

Jak se herečka dostala na vrchol popularity

Jessica Szohr se narodila 31. března 1985 v americkém státě Wisconsin jako nejstarší z pěti sourozenců. Jak už napovídá i její příjmení, rodilá Američanka má exotičtější předky, konkrétně bychom v jejím rodokmenu vystopovali maďarské a afroamerické kořeny.

Jessica vystudovala střední školu Menomonee Falls. Zapsala se ke studiu na Columbia College v Chicagu, její původní přání bylo stát se interiérovou designérkou. Ze školy nicméně nakonec odešla.

Svou kariéru zahájila v modelingu. Uplatnit se dokázala už v šesti letech. Svou první kampaň vytvořila pro Quaker Oats, objevila se také v reklamě pro obchodní dům Kohla.

První zkušenosti na obrazovce získala v televizních pořadech My Wife & Kids nebo What About Brian. Nejvíc pozornosti si ale získala v roli Vanessy Abrams v seriálu Gossip Girl (Super drbna), který se vysílal mezi lety 2007 a 2012.

Co následovalo po Super drbně

Po slavném seriálu dostala několik menších rolí ve filmech jako Somebody Help Me nebo The Reading Room.

Objevila se rovněž v hororové komedii Piranha 3D nebo v romantickém komediálním snímku Love, Wedding, Marriage. Že jejím oborem nejsou jen komedie se pokusila dokázat ve sci-fi Hirokin. Film však u diváků propadl.

Co se týče jejího nejnovějšího hereckého působení, od roku 2018 je sympatická herečka součástí komediálního sci-fi seriálu The Orville, k němuž se přidala od druhé série.

Jessica Szohr v soukromí

Mimo pracovní oblast se toho o sympatické herečce příliš neví. Své soukromí si půvabná Američanka intenzivně chrání.

Prozradila na sebe tak mimo jiné to, že má ráda snowboarding, turistiku, jógu a fotbal. Momentálně ji na plný úvazek zaměstnává dcera, která se jí narodila na počátku roku 2021. Jejím tatínkem je hereččin přítel, hokejista Brad Richardson.