Drbárna v ZOO: Horor u hadů. Romantické rande se změnilo po uštknutí jedovatým hadem v boj o život

Drbárna v ZOO: Horor u hadů. Romantické rande se změnilo po uštknutí jedovatým hadem v boj o život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Helena plánuje veselku, Eliška životní dobrodružství a Marie odchod do penze. Tereza a Izabela stále pátrají po otci. Už požádaly o pomoc i Charlieho, ale ani on zatím nic nezjistil. Holky vědí, že se otec umí schovat, ale tentokrát je to divné. Netuší, zda ho nedohnaly nějaké problémy z minulosti.

Situace se ještě zhorší v okamžiku, kdy se dozví o nálezu těla, které plavalo v řece. Popis by mohl odpovídat. Holky tak netrpělivě čekají, až jim Břéťa dovolí vidět tělo a ujasnit si tak, zda mají pátrat dál.

Naštěstí se ukáže, že mrtvý není Janeček. Jenže kde tedy je, když ani Charlie nedokáže najít sebemenší stopu po zmizelém muži?

Sid má problém, Adam průšvih

Sid nešťastně upadla v pavilonu žiraf. Trošku za to mohla vyplašená návštěvnice, která krmila žirafu a polekala se, když jí žirafa olízla prsty. Sid se skutálela ze schodů a byl jí diagnostikovaný slabý otřes mozku.

Adam byl nadšený, že jí může opečovávat, a přizval i Alici. Marně se Sid bouřila, že jí nic není. Jenže sama nakonec musela uznat, že lékařem doporučený klid má asi svůj důvod. Nudu doma chtěla využít k úklidu a omdlela s vysavačem v ruce. Bylo to zrovna v okamžiku, kdy jí volal Adam, a tak se její přítel trochu polekal a odešel z práce. Nezapomněl Bobovi zopakovat, aby při odchodu zkontroloval, zda je všechno v pořádku. To by však nebyl Bob, aby něco nevyvedl. Stačila návštěva manželky a dveře zůstaly nezamčené.

Zdroj: FTV Prima

Toho využil Ed, který se chtěl své nové přítelkyni pochlubit a ukázat jí hady. Jenže děvče na rozdíl od něj toho o hadech moc nevědělo, a tak když šel Ed pro hada, se kterým by se mohla jeho nová láska vyfotit, stalo se neštěstí. Děvče netušilo, že ten malý a roztomilý had v teráriu je hodně jedovatý. Ed už nestihl zasáhnout a had vetřelce v jeho teritoriu uštknul. Adama a Boba tak nejspíš čeká hodně náročné období.

Eliška už o Africe začala uvažovat

Anežka pochopila, že Eliška by do Afriky ráda odjela, ale bojí se pustit kluky z dohledu. Maléry je doslova přitahují. A tak se Anežka rozhodla konat. Kluci musí být tak poslušní, až její dcera pochopí, že se o ně nebude muset bát. Anežka šla ještě dál, a dokonce se rozhodla vzít na milost svého bývalého manžela, aby dceru ujistila, že se o vnoučata postarají. Budou na to dva a kluci dědu milují.

Marie chce pomáhat rodině

Vojta využívá zlomenou nohu k domácímu studiu a když se bude snažit, může jít ve škole rovnou do třetího ročníku. Jenže není úplně snadné mít doma klid, aby se mohl učit. To vidí hlavně Marie. Když v ZOO Albert přijde s virtuálním projektem, začíná mít pocit, že už moderním novinkám nerozumí. Dojde jí, že doma by mohla být užitečnější a role babičky jí není proti srsti. Asi přišel její čas. Vojta bude mít čas na studium, Izabela se za pár měsíců stane mámou a Karel bude mít čas na své podnikatelské aktivity, které teď musí často přizpůsobovat hlídání Matěje.

Zdroje článku: