Karle rupnou nervy! Čím Kryštofa a Věrku nepříjemně překvapí?

Karle rupnou nervy! Čím Kryštofa a Věrku nepříjemně překvapí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrka zase opěvuje Jakuba a Karla už to nedokáže dál snášet. Nervy povolí a emoce dají průchod pečlivě skrývaným pravdám a tajemstvím. Co všechno na sebe Karla prozradí, jak se vyjádří o vztahu k Jakubovi a proč Kryštof s Věrkou budou jen zaraženě koukat?

Karla ztropí scénu! Kolik toho prozradí o vztahu s Jakubem?

Karle je už od včerejška špatně a může za to Věrčina starostlivost o Jakuba. I dnes ráno Věrka zavolá Karle jen proto, že by chtěla Jakubovi něco přinést, ale neví, co má vlastně rád. Doufá, že jí právě Karla poradí, ale ta jí nakonec rozpačitě zavěsí. Svěří se s aktuálními problémy Jirkovi, jenž jí poradí, aby zvážila možnost přiznat rodině celou pravdu.

Věrka má pocit, že všichni Jakubovi hodně dluží. Jí pomáhal s psaním povídek, Márovi dohodil dobrou práci a Karle zase nabídl lukrativní spolupráci na scénářích. Zkrátka ho tak dlouho vychvaluje do nebe a pěje na něj ódy, až to Karla nevydrží a vybouchne. Prohlásí, že Jakub je manipulátor, s nímž se před časem značně nepohodla. Zklamal ji a ona s ním nechce mít nic společného. Dokonce řekne Věrce, že by ocenila, kdyby se s ním už nesešla.

Kryštofovi připadá hodně divné, že se o neshodách mezi Karlou a Jakubem dozvídá teprve teď. Začne tu záležitost probírat s Tonym a společně dospějí k názoru, že pravý důvod Karlina výbuchu je možná někde jinde. Co když po ní Jakub vyjel a Bruno o tom věděl? Možná proto se tehdy na svatbě s Jakubem popral…

Výlet do ZOO se nevyvine podle plánu

Lumír doufá, že se Lexík a Kateřina usmíří během návštěvy zoologické zahrady. Domluví tedy se svou milovanou hospodskou, aby je na výlet doprovodila, jenže Lexík mu udělá nečekanou čáru přes rozpočet. Na výlet pozve Ingrid a před Kateřinou pak prohlásí, že kdyby se k nim přidala ještě ona, už by jich bylo zbytečně moc. Tím Kateřinu silně raní. Když za ní Lumír později přijde se suvenýrem ze ZOO, aby se omluvil, vysvětlí mu, že nic z toho není jeho vina, ale že by přesto bylo lepší, kdyby ve vztahu poněkud zvolnili. Lumír přirozeně dostane strach, že tenhle nepříjemný krok povede k brzkému rozchodu.

Lexík bude Lumírovi čím dál tím víc zatápět, Zdroj: TV Nova

Který Hložánek získá respekt lidu?

Oba Hložánkové se i s Lumírem sejdou v hospodě, aby diskutovali nad svými kampaněmi. Tonda začne Jirkovi jeho mladistvý přístup vyčítat. Pokusí se ho přesvědčit, že změna v sobě nenese nic dobrého, ale nakonec to bude právě Jirka a jeho svěží názory, co štamgasty zaujme. Tondu to podráždí a vyprovokuje k hysterickému výstupu. Po hádce se synem ho Lumír musí z hospody doslova vyvést.

Zlobivý Chris ve školce pěkně vyvádí

Chris jde poprvé do nové školky, ale vůbec se mu tam nelíbí. Vlastně předvede scénu, jakou tamní učitelky ještě nezažily. Nejen že si odmítá hrát s ostatními, navíc také zlobí, nejeví zájem o nic konstruktivního, vříská a zmítá se na zemi. Zkrátka udělá Skyler pořádnou ostudu. Bára usoudí, že jeho chování v novém prostředí se dá pochopit. Chce Frantu povzbudit tím, že mu uvaří svíčkovou. Společně trávený čas jim však naruší telefonát a František musí odejít zvučit jednu hudební akci. Bára tak zůstane doma sama.

Zdroj článku:
  • Autorský text