Co vás čeká dnes večer v Ulici? Lumír chce na rande s Kateřinou

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Lumír chce na rande s Kateřinou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír má poslední dobou Kateřinu pořád v hlavě a rád by ji pozval na rande, ale bojí se, že odmítne. Větší krize pravděpodobně čeká Jakuba s Karlou, protože ti na rande vyrazili v době, kdy se Kryštof řítí domů z rodinného výletu. Sára shání peníze, a tak se spolčí s Ričim a Fóglem.

Lumír si myslí na Kateřinu, odhodlá se ji pozvat?

Lumír žertem pozval Kateřinu na rande a teď přemýšlí, jestli by to neměl udělat doopravdy. Pořád na ni musí myslet a vlastně by byl moc rád, kdyby souhlasila. Na druhou stranu by si připadal dost trapně, pokud by odmítla. Zatím se ještě ani neudobřil s mámuškou, a když se o to pokusí, naopak se znovu pohádají.

Lumír prohlásí, že se radši půjde projít s úžasnou ženskou, kterou naprosto zbožňuje – vezme kočárek a vyrazí na procházku s vnučkou Eliškou. Večer zamíří do hospody, aby u Kateřiny přece jen zkusil štěstí. Nevybral si však nejvhodnější den, protože paní hospodská je zaneprázdněná a neví, kde jí hlava stojí.

Hrozí Karle a Jakubovi prozrazení?

Zatímco Kryštof s rodinou odjel do Adršpachu na výlet, Karla zůstala doma, aby dokončila práci pro Jirku. Slíbila jim, že ve čtvrtek večer bude mít hotovo a přijede za nimi, ale hned ráno ji doma překvapí Jakub. Přemlouvá ji, aby odjezd odložila, šla s ním na večeři a přespala u něj.

On má totiž narozeniny a velmi by ocenil, kdyby Karla souhlasila a vzala si na sebe šaty, které jí před časem koupil. Karla se nechá přemluvit, hezky se nalíčí a vyjde si s Jakubem na večeři. Po zbytek noci nebude ani jeden z nich k zastižení, což se ukáže být hodně nepříjemné, protože Kryštof si usmyslí Karlu překvapit a vydá se zpátky do Prahy.

Bruno se pokusí sestru varovat, jenže se jí nemůže dovolat a nezastihne ji ani doma. Co teď?

Sára potřebuje peníze, tak podá ruku ďáblovi – vlastně Ričimu

Sára se chce po práci sejít s Ričim ohledně výhodného kšeftu, který jí před nějakou dobou navrhl. Dívka se totiž snaží sehnat peníze, aby měli s Danem na pořádnou dovolenou u moře. Protože ji ale neláká představa dalších podřadných brigád, rozhodne se zkusit tuhle cestu, jakkoli jí připadá podezřelá.

Riči chce, aby u sebe doma přechovávala zboží. S Fóglem jí vždycky donesou zásilku a zboží budou odebírat podle toho, jaký bude odbyt. Sára ale požaduje pevnou částku a zálohu předem, což se nelíbí Fóglovi. Podle něj by Sáru do svých kšeftů vůbec neměli zatahovat. A co když se o tom všem dozví Dan?

Zdroj článku:
  • autorský text