Dá Diana Lumírovi šanci?

Dá Diana Lumírovi šanci?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Lumíra Nykla, kterého v seriálu Ulice hraje Václav Svoboda, doléhá stesk po jeho zemřelé ženě Světlaně. Bojí se o něj celá rodina, zábleskem světla a nové naděje na lepší zítřky by mohla být pro Lumíra Diana Rytířová. Ale, kdo ví?

Lumír Nykl a jeho šance na nový začátek

I když má kolem sebe Lumír Nykl frmol, nedokáže se zbavit myšlenek na zemřelou manželku Světlanu, se kterou má syna Alexe. Ačkoliv se snaží synovi zajistit zábavu a zbavit ho závislosti na mobilu a počítači, večer co večer se utápí v alkoholu a vzpomíná na svou ženu. To vyvolává obavy celé jeho rodiny, do které patří jeho máma Vilma Nyklová, dcera Vendula s manželem Pavlem a nejnovějším přírůstkem do rodiny Eliškou, jeho kamarádka Ingrid i přítel Mario.

Rodina má o Lumíra strach, a proto ho sleduje více, než je nutné. To samozřejmě Lumíra otravuje, protože i on sám by si přál, aby se cítil lépe. Ale přesto, že má kolem sebe živo v podobě syna Alexe a nově narozené vnučky Elišky, nedokáže se vzpomínek na Světlanu vzdát. Dokonce zkoušel navázat intimnější poměr s Ingrid, oba ale uznali, že nejlepší bude zůstat přáteli. Nadějí na nový život by mohla být pro Lumíra Diana Rytířova – maminka Jany Rytířové, která získala práci na radnici. K prvnímu kontaktu mezi nimi dochází, když chce Diana po Lumírovi rozhovor k výročí úmrtí Světlany Nyklové, která na radnici jednu dobu pracovala.

Diana Rytířová má šmrnc i velmi osobní přístup

Diana Rytířová, kterou v Ulici hraje Barbora Seidlová, se díky své nové práci na radnici začíná objevovat po boku radního Hložánka. Ten se přátelí s Lumírem, a proto netrvá dlouho a Diana padne Lumírovi do oka. Diváci Ulice mohou být následně svědkem jejich sbližování. Diana s Hložánkem dokonce najdou Lumíra opilého u hrobu své ženy, kde nesou za radnici svůj věnec. Diana se Lumíra ujímá a postará se o to, aby se dal po této aféře trochu dohromady. Pak následují další jejich setkání, kdy Lumír je pro Dianu přínosem důležitých informací pro práci na radnici. Divákovu oku však neunikne, že to mezi nimi celkem jiskří. Nebo má ten pocit jen Lumír?

 Lumír Nykl, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jedno je jisté, Lumír je do Diany blázen a dokonce si jde na Světlanin hrob pro dovolení navázat s ní vztah. Diana ho umí vyslechnout a je pro něj podporou v těžkých chvílích.  Po tom, co u jedné příležitosti Dianu políbí je však všechno jinak. Diana bližší kontakt utne a vypadá to tak, že si to vše Lumír jen špatně vyložil. Nějakou dobu se mu Diana také vyhýbá, jestli je to záměr, nebo má jen hodně práce, může divák hádat.

A Lumír je zase tam, kde byl s jedním velkým trapasem navíc. Vyčítá si, že byl na Dianu tak hrr, přesto pořád doufá, že mezi ním a Dianou může vzniknout pouto lásky. Alespoň ti nejbližší Lumíra uklidňují, že je Diana pouze zaskočená. Po tom, co Lumír v další setkání s Dianou už nedoufá, mu Diana volá a žádá ho o schůzku. Tak uvidíme, zda má Lumír u Diany ještě nějakou šanci. Vše by tomu nahrávalo. Lumír je sám, Diana více méně taky, protože její dcera odletěla do zahraničí.

Možná se nakonec mezi nimi vztah vyvine!

 

Zdroje: