Čtvrtý a pátý John Wick se budou natáčet zároveň

Čtvrtý a pátý John Wick se budou natáčet zároveň
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šéf studia Lionsgate potvrdil, že oba snímky ze série o Johnu Wickovi se budou natáčet najednou. Natáčet by se mělo začít už na začátku příštího roku. Kdy bude čtyřka k vidění a jaké spin-offy se chystají už nyní?

Keanu se zase blýskne

Jen co Keanu Reeves dotočí své předešlé závazky, vrhne se na natáčení rovnou dvou filmových pokračování ze série akčňáků o Johnu Wickovi. Filmaři se rozhodli natočit hned dva díly najednou, možná i proto, že je herec dosti vytížen, a příště by tak opět museli dlouhé měsíce čekat, než bude mít v nabitém kalendáři místo. Natáčet se tak začne již na začátku příštího roku. Momentálně filmaři pracují na scénářích a produkci.

Spin-offy na sebe nenechají dlouho čekat

A kdy by měla čtyřka dorazit? Prozatím se hovoří již o konci května roku 2022. Pětka se pak objeví zhruba o rok později. Studio Lionsgate chystá i seriálový spin-off s názvem The Continental. Vznikne i filmový spin-off, ten ponese jméno The Ballerina.

Snímek vydělal pěkný ranec!

Rozpočet prvního dílu byl něco okolo 25 miliónů dolarů. Celkově pak film utržil téměř 80 miliónů dolarů. Předchozí tři filmy ze slavné série vydělaly skutečný balík – téměř 600 miliónů dolarů. Dá se očekávat, že filmové pokračování bude opět velkým hitem. John Wick 3 byl dokonce fanoušky označován za akční film roku a strčil tak do kapsy i proslulé Avengers. Zda bude mít další film opět stoupající tendenci akčnosti a důvtipu, se musíme nechat teprve překvapit.

John Wick je přesně ten typ chlapa, kterému je nejlepší se vyhnout. Zabiják na odpočinku, co si nenechá nic líbit. To, že se mu někdo vloupal do domu, ukradl mu auto a ještě k tomu mu zabil milovaného čtyřnohého mazlíčka, se rozhodně nemělo stát! Jenže zatímco se John vydává pomstít to, co mu patřilo. Najednou se ocitne v hledáčku svých bývalých kolegů, nájemných vrahů.