Četnické humoresky: Andělka chystá svatbu. Herečka Andrea Elsnerová se změnila k nepoznání a ženicha nenašla

Četnické humoresky: Andělka chystá svatbu. Herečka Andrea Elsnerová se změnila k nepoznání a ženicha nenašla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdysi holka „krev a mléko“ je v současnosti mnohem štíhlejší, ale ďolíčky ve tvářích a veselé oči ještě vzdáleně připomínají sympatickou Andělku, která ztratila hlavu pro četníka Toníčka a před matkou si musela svou lásku doslova vybojovat.

Jako by její matka tušila, že na dceru čeká velká životní zkouška. To ale trochu předbíháme. Ve třetí epizodě je Andělka ještě šťastná, plná života. Konečně ji matka vzala na milost a přestala jí Toníčka zakazovat. S radostí je spojená i trocha strachu. Pod srdcem nosí Toníčkovo dítě, a to je zatím její velké tajemství.

V epizodě Medovina se vše točí kolem žhářství. Vrchní velitel Šichtanc je otrávený z neustálých návštěv paní Menšíkové, které někdo ukradl včelí úly. Jenže četníci musí hlavně vypátrat žháře, který vypaluje sedlákům stodoly.

Alespoň že se konečně četnická stanice zbavila kuchařky Stely a v četnické kuchyni je opět oblíbená Andělka Uhlířová. To oceňuje především Toníček, který ale umí na mladé kuchařce ocenit i jiné vlastnosti.

Zatímco Toníček „taje“ láskou, Arazím se dusí žárlivostí, protože kolem Ludmilky se motá cizí muž.

Ludmilka a záhadný cizinec
Ludmilka a záhadný cizinec | Zdroj: © Česká televize

Ze života herečky, která ztvárnila milou Andělku

Pro herečku Andreu Elsnerovou šlo o nejvýraznější televizní roli, na kterou ráda vzpomíná. Dnes se na obrazovkách už moc neukazuje. Jak uvedla v jednom rozhovoru, před kamerami se necítí moc dobře. Není však úplně proti práci před kamerou – kdyby přišla zajímavá nabídka, možná by se nechala zlákat.

Jejím životem je hlavně divadlo. Dokázala také velice dobře uplatnit svůj jasný a příjemný hlas a je vyhledávanou dabérkou. Načetla také několik knih a v televizi je její hlas snadno rozpoznatelný v upoutávkách.

Se svou nejslavnější postavou z Četnických humoresek toho moc společného nemá. V moderní době zvládá vychovávat svého jediného syna Matýska sama a z posledních rozhovorů je zřejmé, že je to zatím jediný „muž“ v jejím životě.

Jejím hlasem na obrazovkách mluví celá řada známých postav, namátkou Natalie Portman, Anne-Marie Duff, Reese Witherspoon, Cameron Diaz, Sophie Marceau nebo Anne Hathaway.

Další díl je v nabídce ČT 24. 1. večer.

Zdroje článku: